Laskaju svakoj figuri

Kupaći kostimi visokog struka sve su popularniji i idealni su za svaku figuru

Visoki struk na kupaćim kostimima bira sve više žena jer upravo on odlično pristaje svakoj figuri i savršeno kamuflira trbuščić

kupaci-hm-mango-oysho.jpg
Foto: H&M/Mango/Oysho

Kada govorimo o kupaćim kostimima, posebno onim dvodijelnim, ne možemo se odlučiti koji nam je model omiljeniji. Ipak, danas postoji onaj jedan model za koji se odlučuje sve više žena, a to je dvodijelni kupaći kostim visokog struka, odnosno onaj čije su gaćice visokog struka.

Image
Sve je bliže...

I u Zaru su stigli prvi kupaći kostimi zbog kojih jedva čekamo ljeto

Riječ je o modelu koji žene obožavaju i koji je sve popularniji, što ni ne čudi s obzirom na to da pristaje baš svakoj figuri i prekriva ono što bi svaka žena ljeti htjela sakriti - a to je trbuščić. Iako se možda malo sporije suši od klasičnog donjeg dijela kupaćeg kostima i to mu je jedina mana, ovaj model kupaćih kostima odmah nas je osvojio.

I u ponudi high street brendova sve je više upravo ovakvih modela kupaćih kostima, a dostupni su u svim bojama i oblicima - od klasičnih crnih i bijelih, pa sve do onih šarenih i s uzorkom. Ovo su neki koji su nas oduševili.

H&M, 119 kn i 119 kn

Maslinasto zeleni kupaći kostim s valovitim detaljima i donjim dijelom visokog struka odlično će izgledati na svakoj figuri.

shimmer fallback

H&M, 119 kn i 119 kn

Cvjetni uzorak ne izlazi iz mode, pa ga tako možemo pronaći i na kupaćim kostimima raznih modela, ali i ovom kupaćem kostimu visokog struka.

shimmer fallback

H&M, 139 kn i 119 kn

Crni kupaći kostim pravi je klasik, a ovaj s neobičnim gornjim dijelom i donjim dijelom visokog struka savršen je izbor.

shimmer fallback

H&M, 139 kn i 139 kn

Bijeli kupaći kostim savršeno će istaknuti tvoju preplanulu put, a visoki struk donjeg dijela lijepo će naglasiti tvoju figuru.

shimmer fallback

Mango, 169 kn i 129 kn

Nježna, žuta boja kupaćeg kostima izbor je s kojim ne možeš pogriješiti, posebno ako se radi o kupaćem kostimu visokog struka.

shimmer fallback

Mango, 169 kn i 129 kn

Ovaj klasični crni kupaći kostim ima prekrasan donji dio visokog struka, ali i gornji dio koji će lijepo naglasiti tvoje grudi.

shimmer fallback

Mango, 169 kn i 129 kn

Nježni, narančasti kupaći kostim s detaljima tratinčica na naramenicama savršen je izbor za ljeto.

shimmer fallback

Oysho, 149 kn i 139 kn

Jednostavan kupaći kostim gingham uzorka izgledat će sjajno na baš svakoj figuri.

shimmer fallback

Oysho, 149 kn i 139 kn

Prekrasan kupaći kostim cvjetnog uzorka ima vrlo jednostavan donji dio te pomalo neobičan gornji dio koji u kombinaciji odlično izgledaju.

shimmer fallback

Oysho, 169 kn i 139 kn

S klasičnim i jednobojnim kupaćim kostimom ne možeš pogriješiti.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.