Kopiraj casual look by Springfield kojeg obožavaju poznati

Anita Dujić, Mirela Priselac - Remi, Igor Barberić i Dean Pelić shoppingirali su u Springfieldu!

Kopiraj casual look by Springfield kojeg obožavaju poznati

Ljeto u gradu nikada nije bilo zanimljivije, a Anita Dujić, Mirela Priselac - Remi, Igor Barberić i Dean Pelić nisu mogli odoljeti Springfieldovoj ljetnoj kolekciji koja donosi šarene, casual, vesele komade!

Ovoga puta neizostavna shopping destinacija bila je Ilica 16, a naši zaljubljenici u modu su svoje nove ljetne komade pronašli upravo u Springfieldu!

Ova modno osviještena ekipa odabrala je najbolje Springfield komade koji odlično nadopunjuju njihovu mladenačku narav i casual duh.

Springfield, španjolski modni brand prepoznatljiv po casualwear kolekcijama osvojio je srca naših shopingholičara koji su uživali u odabiru novih fashion komada prepunih detalja.

shimmer fallback


Što bi ljeto bilo bez floralnog uzorka -  kojeg ženski dio populacije jednostavno obožava! Stilski nepogrešiva Anita te uvijek zanimljiva Remi odabrale su zanimljive casual outfite koje su upotpunile accessories komadima poput torbice od brušene kože i atraktivnim sandalama.

Ljeto u Springfieldu je obojano snažnim nijansama vedrih boja te nadograđeno etničkim printom koji se pokazao kao omiljeni detalj na suknjama, kratkim hlačama, ali i haljinama. Osim jednostavnih haljina do koljena idealnih za ležerne kombinacije, midi i maxi haljine u ljetni ormar donose svestrani komad koji će se uz jednostavnu promjenu modnih dodataka iz dnevnog transformirati u večernji. Novost ove sezone su topići i kratke hlačice u identičnoj boji i uzorku kao apsolutni must-have za ljeto.

shimmer fallback


Što se muškog asortimana tiče, poznati redatelj i koregraf, Igor Barberić te šarmantni voditelj, Dean Pelić, složili su se da su chino hlače u kombinaciji s zanimljivim T-shirtom i košuljom odličan izbor, a za vruće ljetne dane biraju kratke chino hlače, koje dolaze u raznim bojama te majicu kratkih rukava koja je stilski nadopunjena miniprintom.

Modni dodaci iz Springfielda ključni su elementi koji će upotpuniti svaki muški outfit.

Pronađite svoj 24/7 look u najbližem Springfield storeu!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.