ŠIK I ŠARMANTNO

Efektni komadi s točkicama za razigrane kombinacije

Već se sada u ponudi mnogih high street brendova mogu pronaći trendi komadi začinjeni razigranim točkicama. Izdvojile smo neke od favorita

TOCKICE.PNG
Foto: Profimedia.hr

Proljetna sezona donijela nam je vladavinu upečatljivih boja i razigranih uzoraka koji će unijeti dozu osvježenja u naše ormare te začiniti naše svakodnevne kombinacije. Uz sveprisutne floralne motive koji su i ovog proljeća veliki hit, još se jedan uzorak istaknuo kao vrlo popularan za proljetnu sezonu, a riječ je o razigranim točkicama.

Image
NOSE NAM SE PRUGICE

Prugaste hlače za proljetnu razigranost – izdvojile smo najljepše modele

Unazad nekoliko godina točkasti print svake sezone pronalazi svoje mjesto u kolekcijama popularnih brendova, osobito kad je riječ o odjeći za proljeće i ljeto. Ni ove sezone nije ništa drugačije pa se tako već sada u ponudi mnogih high street brendova mogu pronaći trendi komadi začinjeni razigranim točkicama.

Točkasti uzorak krasi bluze, haljine, hlače i suknje i izgleda uistinu neodoljivo te jako šarmantno. Efektne točkice dolaze u različitim veličinama i kombinacijama boja, a za proljetne su dane savršen izbor. Točkasta bluza ili suknja nedvojbeno će začiniti ležerne outfite, no jednako će dobro izgledati kao dio nekih elegantnijih kombinacija. Tu su i prekrasne točkaste haljine koje pak su idealan izbor i za neke posebnije prigode, poput proljetnog vjenčanja.

Bez obzira na aktualne trendove, komadi s točkicama nekako uvijek uspijevaju pronaći svoje mjesto na modnoj sceni, osobito u toplijim danima pa ih svakako vrijedi imati u ormaru. Prvi komadi s točkicama ovih su dana stigli i na police naših omiljenih modnih brendova, a one najljepše donosimo u nastavku.

Bershka, 26 eur

Image

Bershka, 30 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 31 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

H&M, 16 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 28 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 26 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Modna inspiracija sa zagrebačke špice: Najelegantniji outfiti ove zime