Koktel zabava Dove Fashion.hr Cruise 2011.

Modni urednici, predstavnici medija i protagnositi domaće modne scene sinoć su se družili sa dizajnerima i organizatorima DOVE FASHION.HR-a povodom predstavljanje CRUISE kolekcija na Bolu

Koktel zabava Dove Fashion.hr Cruise 2011.

Zagrebački People's lounge bar ugostio je pripadnike domaće modne scene na modnom koktelu koji se održao u novo-otvorenom dijelu „Rings“. Povod jedinstvenog modnog druženja bilo je predstavljanje programa DOVE FASHION.HR CRUISE 2011. kolekcija koje će se prikazivati 02. i 03. srpnja na plaži Zlatni rat u Bolu na otoku Braču.

Osim organizatora, ulogu domaćina preuzeli su dizajneri koji će prikazati svoje prve cruise kolekcije: Ana Maria Ricov, Damjan Jacić, dvojac eNVy room, Igor Galaš, Ivica Skoko, Ivana Barač, Robert Sever i Zoran Mrvoš i Aleksandra Dojčinović.

ImageUz ljetne koktele u neformalnoj atmosferi najavljen je službeni program koji će između ostaloga sadržavati Style Bowling – natjecanje u kuglanju dizajnera, novinara i modela te ekskluzivnu dm koktel zabavu na bazenu Grand Hotel Elaphusa na kojoj će nastupiti pjevač Marko Tolja. Upravo će sa nastupom talentiranog Tolje na Bolu svoj vrhunac doživjeti edukativni projekt dm-a „Zaštiti se...i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu!“ kojem je cilj osvijestiti javnost o opasnostima sunčevog zračenja.

ImageBol na Braču idući vikend postaje hrvatski epicentar mode: sve kolekcije biti će po prvi puta prikazane na veličanstvenoj plaži Zlatni rat dok će Grand Hotel Elaphusa sa svojim brojnim sadržajima, unutar kojih se nalazi Bolero Cocktail Bar, ugostiti brojne sudionike i uzvanike na after-show i koktel zabavama.