KRALJICA RECIKLAŽE

Kate Middleton je još jednom pokazala kako se isplati uložiti u dobro odijelo

Kate Middleton za posjet tvornicama tekstila u Leedsu i Lancasteru odabrala je savršeno tamnozeleno odijelo koje je već nosila ranije

profimedia-0808505176.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kate Middleton još je jednom zaslužila pohvale zbog svog modnog izričaja. Nakon što su ljeti njezin glavni 'adut' bile haljine, u posljednje vrijeme Kate bira odijela i ni ovaj put nije pogriješila. Kate je u utorak bila u posjetu tvornicama tekstila AW Hainsworth u Leedsa i Standfast & Barracks u Lancasteru gdje je pokušala saznati sve o povijesti, tradiciji, ali i inovacijama u tekstilnoj industriji. AW Hainsworth uz sve to ima i slatku povezanost s Kate.

Njezin prapradjed s očeve strane, Noel Middleton, prodao je svoju tvrtku za proizvodnju vune William Lupton & Co, upravo tvrtki AW Hainsworth 1958. godine - a princeza je sada iskroristila priliku i saznala više o povijesti poslovanja svojih predaka.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
Foto: www.profimedia.hr

Kate je oduševila tamnozelenom Burberry odijelu s hlačama, bijeloj košulji te salonkama gotovo identične boje s potpisom Emmy London - čime je sedmi put zaredom odabrala kombinaciju hlača i sakoa za ozbiljan poslovni look. Cijeli look je zaokružila zlatnim naušnicama s biserima britanskog brenda Shyla London koje je sada prvi put javno nosila i zlatnom ogrlicom Laure Lombardi koju ima od ranije.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
Foto: www.profimedia.hr

Kate je imala i malu nezgodu. Široke nogavice Burberry hlača, na trenutak su zapele za cipele, no brzo je to Kate ispravila.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
Foto: www.profimedia.hr

Kate je definitivno pokazala kako zna što joj stoji, ali i kako se itekako isplati uložiti u dobro odijelo koje poslije možeš nositi na različite načine i evente.

POGLEDAJ VIDEO: Što su hijaluronski fileri?