Još jedan dokaz da o stilu trebamo učiti od najboljih - ove Francuskinje izgledaju chic bez obzira na godine

Izgledaju bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja i tridesetogodišnjakinja, a zbog svog bezvremenskog stila i francuskog chica - vječna su modna inspiracija

Još jedan dokaz da o stilu trebamo učiti od najboljih - ove Francuskinje izgledaju chic bez obzira na godine

Francuskinje imaju tu bezvremensku kvalitetu koju je teško opisati riječima. To je kombinacija toga da uvijek izgledaju kao da se nisu trudile, a nekako je baš taj nesavršen izgled savršena kombinacija

Image

Modna inspiracija: Ova 47-godišnja Francuskinja dokazuje da su godine samo stanje uma


To nije nešto što se može lako naučiti, ali ovih osam žena to čini s iznimnom lakoćom. One znaju kako izgledati dobro, istovremeno su ležerne i elegantne te nikad slijepo ne prate trendove.

Izdvojile smo nekoliko prekrasnih Francuskinja u svojim četrdesetim, pedesetim i šezdesetim godinama života koje nas svakodnevno inspiriraju svojim nepogrešivim stilom. I ne samo da izgledaju bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja i tridesetogodišnjakinja, već svaka od njih izgleda još bolje kako godine prolaze. Provjeri neke od njihovih jedinstvenih odjevnih kombinacija u nastavku.

Caroline de Maigret, 45 godina

Caroline je manekenka, glazbena producentica, autorica bestselera 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici', a ako baciš pogled na samo nekoliko njezinih odjevnih kombinacija - i prava modna ikona. 


Carla Bruni, 52 godine

Carla Bruni je bivša manekenka, glazbenica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Bivša prva dama već godinama njeguje istančani boho stil, a unatoč svojim godinama, i dalje izgleda mladenački zaigrano.


Marion Cotillard, 44 godine

Nagrađivana francuska glumica, kantautorica, glazbenica i ekologinja izgleda besprijekorno u bilo kojoj kombinaciji, a njezin stil uvijek odiše istinskim francuskim chicom.

Isabelle Huppert, 67 godina

I sa svojih 67 godina, francuska glumica ima nepogrešiv stil. Jednom prilikom je ovako opisala Francuskinje: "Bez obzira što nosimo, u našim kombinacijama uvijek postoji doza nonšalantnosti. Kod nas je uvijek u fokusu žena, a tek onda odjeća, jer želimo zadržati svoju osobnost."


Juliette Binoche, 56 godina

Još jedna francuska glumica čiji je modni stil toliko jednostavan, a jedinstven. Ne slijedi trendove, spaja nespojivo i u svakoj kombinaciji izgleda nevjerojatno chic. Ines de la Fressange, 62 godine

'Pariški chic' i 'Tajne pariškog chica: vodič Ines de la Fressange' knjige su ove spisateljice koja nas je upoznala s francuskom elegancijom, pristupom modi i osnovnim principima pariškog stila. Ova bivša muza kuće Chanel i manekenka poznata je modna ikona, a  a svojim vrhunskim izgledom i stilom oduševljava nas i u svojim šezdesetima.
Carine Roitfeld, 65 godina

Bivša glavna urednica pariškog Voguea, bivša manekenka i spisateljica, ova modna ikona svakom outfitu daje dozu francuskog chica i ležernosti. Možeš li vjerovati da ima 65 godina?


Garance Doré, 45 godina

Poznata modna novinarka, fotografkinja i ilustratorica već godinama je vjerna minimalističkom stilu i eleganciji. Uvijek jednostavna, uvijek chic, Garance je s razlogom najpoznatija 'djevojka iz susjedstva' koja je postala globalna modna ikona.