Jednostavne i udobne: Haljine koje ćeš obožavati nositi kod kuće

U najnovijim proljetnim kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš divne lepršave modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, ali istovremeno i produktivno i trendi.

Jednostavne i udobne: Haljine koje ćeš obožavati nositi kod kuće

Naša svakodnevica u posljednjih se mjesec dana uvelike promijenila, kao i navike pa samim time i odjeća za kojom svakodnevno posežemo.Svima nama koji radimo od doma sada je fokus na udobnim i praktičnim komadima u kojima ćemo se osjećati dobro i ugodno, ali i produktivno.  

Proljetne trendi komade gotovo da i možemo zaboraviti jer velika je vjerojatnost da će temperature već biti pomalo visoke kada se vratimo na posao i svojem uobičajenom načinu života.

Ipak, ako razmišljaš ovih dana o tome u koje se komadi isplati investirati, postoje komadi s kojima ne možeš pogriješiti jer ih možeš nositi po kući, ali i izvan nje nakon što cijela ova situacija konačno završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Fokus svih trendseterica, modnih insajdera pa tako i samih modnih brendova sada je na odjeći koja je idealna za rad od doma. S obzirom na to da nam stiže toplije vrijeme, haljina će biti komad za kojim ćemo sve češće posezati, a u ponudi mnogih brendova pronaći ćemo odlične modele koji su dovoljno ležerni da ih možemo nositi i 'po doma'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U najnovijim proljetnim kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš divne lepršave modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, ali istovremeno i produktivno i trendi. Spoj jednostavnih krojeva i udobnih materijala kreira haljine koje su zaista savršen izbor za dane koji su pred nama, a koje ćemo, kako se čini, još uvijek provoditi uglavnom kod kuće.

Neke od favorita iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Mohito, Reserved, Stradivarius

1/16