IZ HIGH STREET TRGOVINA

Haljine za krizmu: 19 divnih modela iz aktualne ponude

Za sve djevojke koje još uvijek ne znaju što će odjenuti, donosimo mali shopping vodič s prekrasnim haljinama za krizmu

Haljine za krizmu
Foto: Sinsay

Pred nama je i još jedna sezona raznih svečanih događanja. Osim svadbi, tu su i krizme. Upravo tijekom proljeća brojne djevojke koje se spremaju za krizmu u potrazi su za savršenom haljinom za krizmu. Za sve one koje još uvijek ne znaju što će odjenuti, donosimo mali shopping vodič s prekrasnim haljinama za krizmu.

Image
TRENDI MODELI

Ružičasta je uvijek dobra ideja, a haljine u toj boji savršeno će se uklopiti u proljetne kombinacije

S obzirom na to da je riječ o sakramentu koji se dodjeljuje u crkvi, trebalo bi imati na umu određena pravila kod odabira outfita. Najbolji izbor za krizmu su svečane haljine midi ili maksi dužine, koje ne otkrivaju previše. Za one koje ipak žele haljinu bez rukava ili pak otkrivenih ramena, elegantna jaknica ili sako su vrlo poželjan dodatak.

Iako se mnoge djevojke odlučuju za odjeću krojenu po mjeri, divne haljine za krizmu mogu se pronaći i u trgovinama popularnih high street brendova. Idealan izbor za ovu svečanost su modeli u nježnim pastelnim nijansama, kao i haljine začinjene cvjetnim printom ili pak profinjenim detaljima poput volana. Zavirile smo u proljetne kolekcije naših omiljenih brendova i pronašle zaista predivne haljine za krizmu. Podijelile smo ih u tri kategorije: svečane, duge i uske, a one najbolje modele izdvajamo u nastavku.

Svečane haljine za krizmu

Kao što smo prije naglasili vrlo je važno da svečana haljina za krizmu ne otkriva previše jer se ipak radi o primanju sakramenta. Pronašle smo različite modele, ali i veliki izbor boja.

Image

Sinsay, 20 eur

Image

Sinsay, 15 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 55 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Reserved, 60 eur

Duge haljine za krizmu

Puno mladih djevojaka za krizmu odabere dugu haljinu jer se žel osjećati svečano i posebno. Velik izbor dugih haljina imaju i poznati brendovi te smo odabrali posebne.

Image

Sinsay, 17 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

H&M, 80 eur

Image

H&M, 55 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Zara, 40 eur

Uske haljine za krizmu

Haljine za krizmu mogu biti vrlo jednostavne, a mlade djevojke vole jednostavne i uske modele. Pronašle smo upravo savršene modele uskih haljina.

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 99 eur

Image

Reserved, 50 eur

Image

Reserved, 46 eur

Image

Zara, 40 eur