TRENDI MODELI

Haljine balon kroja su najnoviji trend za ljeto – evo gdje se mogu kupiti

Haljine voluminoznog kroja, poznatije kao 'balon' ili 'pufaste' haljine neodoljivo podsjećaju na modele kakvi su se nosili u ludim osamdesetima, a čini se da će ove sezone biti itekako popularne

balon_haljina.PNG
Foto: Zara

Na modnoj se sceni svako malo pojavljuju neki novi trendovi koji privlače pažnju modnih entuzijasta i trendsetera, a posljednji u nizu su haljine balon kroja. Već je dobro poznato kako se u modu stalno vraćaju komadi koji su u određenom periodu u prošlosti bili izuzetno trendi pa nas popularnost ovih modela i nije pretjerano iznenadila.

Haljine voluminoznog kroja, poznatije kao 'balon' ili 'pufaste' haljine neodoljivo podsjećaju na modele kakvi su se nosili u ludim osamdesetima, a čini se da će ove sezone biti itekako popularne. Nakon što su ih neke modne kuće predstavile na svojim revijama, high street brendovi ubrzo su slijedili trend i uvrstili ih u svoje kolekcije za proljeće i ljeto.

Iako balon haljine možda nisu za svačiji ukus, jedno je sigurno – riječ je o izuzetno efektnom komadu koji će svaku kombinaciju učiniti posebnom i drugačijom. Idealan su izbor za neke posebne prigode, jedino treba biti oprezan kod stiliziranja – ove su haljine već same po sebi dovoljno upečatljive pa bi ostali modni detalji trebali biti u minimalističkom stilu.

Upečatljive haljine balon kroja već se mogu pronaći u kolekcijama nekih high street brendova, a dolaze u mnoštvo sjajnih modela. Od onih neutralnih pa do modela u jarkim bojama, balon haljine sasvim će sigurno unijeti dozu osvježenja u svaki ormar. Najljepše modele iz aktualne ponude brendova izdvajamo u nastavku.

Zara - 35,95 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 20,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Stradivarius - 25,99 € 

Image

Stradivarius - 25,99 € 

Image

& Other Stories - 149 €

Image

& Other Stories - 199 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 19,95 €

Image