H&M ima divne tunike za toplije dane. Izdvojile smo naše favorite

Tunika je svestrani modni klasik koji u jednom komadu donosi i košulju i haljinu, a može se nositi na više načina, bilo kod kuće ili izvan nje

H&M ima divne tunike za toplije dane. Izdvojile smo naše favorite

Proljetnu sezonu smo, umjesto u razigranim i lepršavim modnim kombinacijama, dočekale u ležernim i udobnim trenirkama. Mnogo se toga promijenilo u našim životima u posljednjih mjesec dana pa tako i naš način odijevanja.

Većina nas zbog pandemije još uvijek radi od doma pa smo umjesto poslovnih outfita, nosile ležernije kombinacije. U danima koje smo provele kod kuće uglavnom smo birale jednostavne odjevne komade poput hoodica, cozy ogrtača i kardigana. S toplijim danima sve se više okrećemo i haljinama te oversized košuljama, a svoje mjesto unutar naših garderoba ovog će proljeća zauzeti i svestrane tunike.

I dok su nekada bile vrlo popularne, u posljednjih nekoliko godina tunike su pale u zaborav, no čini se da se ove sezone ovaj klasik vraća jer ih možemo pronaći u ponudi mnogih high street brendova.


Tunika je svestrani modni klasik koji u jednom komadu donosi i košulju i haljinu, a može se nositi na više načina, bilo kod kuće ili izvan nje. U toplijim danima tuniku možeš nositi kao haljinu, a u hladnijim na tajice ili pak traperice. Uvijek izgleda dobro i izuzetno je praktična.

Divne modele tunika za proljeće i ljeto pronašle smo i u ponudi švedskog high street brenda H&M, a favorite donosimo u nastavku.


Foto: H&M

H&M, 450 kn

Image

H&M, 260 kn

Image

H&M, 340 kn

Image

H&M, 340 kn

Image

H&M, 260 kn

Image

H&M, 375 kn

Image

H&M, 260 kn

Image

H&M, 225 kn

Image

H&M, 680 kn

Image

H&M, 225 kn

Image