Ethno Croatia - tenisice koje dokazuju da je tradicija IN

Kreativna priča o tradiciji koja osvaja na prvi pogled, dostupna je u ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske

Ethno Croatia - tenisice koje dokazuju da je tradicija IN

Danas, kada se trendovi mijenjanju brže nego kazaljke na satu, u moru onih „istih“, teško je pronaći nešto neobično, unikatno, a opet nosivo iz sezone u sezonu. Ljetni dani su u punom jeku, a to znači da je eksperimentiranje s bojama i više nego dozvoljeno. Moda ne poznaje granice, a spajanje modernog i tradicionalno izvornog nikada nije bilo popularnije. Nešto što je do prije par godina bilo nezamislivo, danas je apsolutni favorit brojnih trendseterica.

Image


Tko kaže da tradicija nije IN? Brend Ethno Croatia predstavlja originalne tenisice, torbe i toaletne torbice s etno motivima iz hrvatske kulturne baštine. Dizajn i inspiracija dolazi od tradicijskih rukotvorina i narodnih vezova, koji se bezvremenski uklapaju u modne trendove, pogotovo sve popularniji mix&match trend.

Image


Zanimljivost je da se ove tenisice i dan danas proizvode na tradicionalan način pa je potrebno sat vremena za stvaranje svakog para ovih unikatnih tenisica.  Svaki je par poseban i pogledate li ih izbliza, primijetit ćete kako pokazuje suptilne nijanse majstorske ručne izrade.


Image


Jednostavan oblik i razigrana paleta boja, karakteristike su koje krase tenisice koje će uz bijelu haljinu i preplanuli ten ovoga ljeta izgledati kao dobitna kombinacija. Neki od najprepoznatljivijih motiva koji se mogu pronaći na tenisicama su paška čipka, šestinski vez, posavski cvjetni vez i slavonski zlatovez.

Image


Unikatne tenisice koje plijene pažnju i pričaju svojevrsnu hvalevrijednu priču, uz ostali asortiman brenda Ethno Croatia, možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske ili na klik udaljenom webshopu.

(Foto: ShoeBeDo)