Doznajte kako napraviti kutiju za nakit od stvari koje imate kod kuće

Ako imate višak slobodnog vremena i kreative, pročitajte ideje kako napraviti kutiju za nakit

Doznajte kako napraviti kutiju za nakit od stvari koje imate kod kuće

Višak slobodnog vremena uvijek možete iskoristiti za kreativne ideje na način da stvari koje imate oko sebe prenamijenite i od njih napravite nešto novo. Ako tražite mjesto gdje ćete pohraniti vaš omiljeni nakit, prije nego što se zaputite u trgovinu, zapitajte se kako napraviti kutiju za nakit samostalno, od stvari koje već imate.

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay)

Kako napraviti kutiju za nakit?
Kutiju za nakit možete napraviti tako što ćete neku postojeću kutiju prenamijeniti, dodati joj malo boje i ukrasa. U ovakvom projektu možete dati mašti na volju i dodati sve što vam padne na pamet. Primjerice, metalnu kutiju od keksa možete sačuvati, upotrijebiti malo ukrasnog papira i zalijepiti ga ili pak bojama ofarbati površinu. Ako se osjećate ekstra kreativno, možete kistom iscrtati neki dizajn ili pak dodati ukrasne perlice.

Ako se želite upustiti u još veći izazov, i razmišljate kako napraviti kutiju za nakit iz ničega, možete je izraditi potpuno sami koristeći razne materijale. Drvo, karton, plastika, pa čak i šibice mogu poslužiti kao sjajni materijali za izradu kutije. Bez obzira koji materijal odaberete, važno je da zamislite željeni oblik vaše kutije i u skladu s tim oblikujete sve strane kutije. Za njihovo povezivanje možete koristiti lijepilo ili čavle, a zatim kutiju dodatno ukrasiti po želji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.