Dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je drugi dio ljetne A’marie kolekcije. Već se vidimo u njoj

Statement komadi ženstvenih krojeva dolaze u posebno udobnim i prozračnim materijalima i bojama koje su stvorene da naglase lagano osunčan ten

Dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je drugi dio ljetne A’marie kolekcije. Već se vidimo u njoj

"Nakon cjelodnevnog uživanja u suncu, uz zvukove omiljene glazbe i smirujući šum valova, A’marie muza nastavlja svoju ljetnu avanturu i uskače u maštovite kreacije iz naše nove cruise kolekcije", opisuje dizajnerica Anamarija Brkić novu ljetnu cruise kolekciju nastavjajući kako je glavna zvijezda kolekcije haljina, ultimativni ljetni  'must have' komad. 

ImagePo njezinim riječima, dolazi u nekoliko krojeva, a model Villa je puna sitno izvezenih detalja i pojasa koji naglašava struk. Uz Villu, tu je i  Sea model, pamučna haljina od efektne čipke jedna je od onih iz koje se nećete skidati cijelo ljeto.

Image"Za sve one situacije kada želite ostaviti wow dojam bez puno truda, tu su kombinezoni. Ory je novitet u verziji od omiljenog ljetnog materijala lana, model stvoren za bezbroj prilika i jedan od onih klasika kojem ćete se vraćati dugi niz godina… Lavi ste upoznale ovog proljeća, a u cruise kolekciji čeka vas u beige i crnoj boji", naglašava dizajnerica. Jedno potpuno otkriveno, a drugo ukrašeno rame, ležeran kroj stisnut u struku uz pomoć remena od špage i vječno moderne boje njegove su upečatljive značajke. Novitet su i dva kratka kombinezona izrađeni od 100% svile.

ImageAnamarija kaže kako će coolerice vjerjatno  posegnuti za Milo hlačama koje odlično izgledaju u kombinaciji sa ženstvenim bluzama. "Uvjerena sam da ste svoje planove za ljeto već skovale, a sad se još samo pobrinite da ga provedete u našim posebnim kreacijama s pričom. Jer uz njih će i vaša ljetna priča biti posebna i puna vječnih uspomena. Uživajte u toplim i sunčanim danima koji su pred nama, budite vesele i zavodljive", Anamarijina je poruka za kraj.Image


Image


Image


Image


ImageFotograf: Senja Vild Model: Nabilah Harron