APSOLUTNI EVERGREEN

Nosiv je u svakoj prilici: 15 chic modela crnih kaputa iz high street dućana

U potrazi si za lijepim zimskim kaputom? Evo naših 15 favorita iz highstreet trgovina koji će ti osigurati udobnu i stylish zimu

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesen je dosegla vrhunac, iz dan u dan temperature padaju i vrijeme je da osvježimo našu garderobu s nekoliko dobrih komada za zimu. Naime, kožne jakne i baloneri uskoro nam neće više biti dovoljna zaštita od hladnoće. Pravi je trenutak da u svoju garderobu vratimo tople zimske kapute.

Image
15 FAVORITA

Najljepše duge suknje: ženstveni komadi bez kojih ne možemo zamisliti zimu

No, kako se istovremeno ugrijati, a izgledati elegantno i ženstveno, a ne zabundano i nezgrapno? Rješenje nudi jedan zimski evergreen: crni kaput. Ovaj apsolutni must-have komad nešto je u što se isplati uloži jer ćeš ga vjerojatno kupiti jednom u nekoliko godina.

Nosiv je u svakoj prilici, za ured, domjenak ili noćni izlazak, a kombinirati ga možeš u 'all black' varijanti' ili kontrastno, sa svjetlijim bojama. Kratak ili dug, strukiran tako da ističe figuru ili trendi ravnog kroja - s kaputom je nemoguće pogriješiti i svakom našem outfitu dat će dašak klasike i sofisticiranosti.

Ponuda u highstreet trgovinama trenutačno je doista bogata, a mi smo pronašle 15 modela među kojima se nismo mogle odlučiti za onaj najljepši:

Zara, 99,95 eur

Image

Zara, 69,95 eur

Image

Zara, 79,95 eur

Image

Zara, 89,95 eur

Image

Massimo Dutti, 169 eur

Image

Massimo Dutti, 249 eur

Image

Mango, 199,99 eur

Image

Mango, 119,99 eur

Image

Mango, 199,99 eur

Image

Mango, 99,99 eur

Image

Mango, 179,99 eur

Image

H&M, 79,99 eur

Image

H&M, 69,99 eur

Image

H&M, 89,99 eur

Image

H&M, 69,99 eur

Image

Pogledaj video: Kako se zdravo hraniti na poslu?