SMEĐA JE NOVA CRNA

Nose se komadi u čokoladno smeđoj nijansi - lako se kombiniraju

Ove sezone posebno je popularna čokoladno smeđa nijansa koja je za ljeto idealan izbor jer se odlično slaže i s preplanulim tenom

Čokoladno smeđi komadi
Foto: Zara

Svake nove sezone na modnoj sceni se javljaju neki novi trendovi, a ako je suditi prema novim kolekcijama popularnih brendova, smeđa je nova crna i jedan je od najvećih hitova sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA SVAKI STIL

Trendi haljine za ljeto iz novih kolekcija H&M-a, Manga i Zare

Smeđa boja gotovo je neutralna, dolazi u brojnim neodoljivim nijansama i s lakoćom će se uklopiti u svaku garderobu. U usporedbi sa crnom, malo je zanimljivija te će unijeti dozu osvježenja u svaki ljetni look.

Ove sezone posebno je popularna čokoladno smeđa nijansa koja je za ljeto idealan izbor jer se odlično slaže i s preplanulim tenom. Da su komadi u ovoj nijansi 'must-have' za ljetne dane uvjerile su nas i brojne modne influencerice koje su već vješto uklopile ovaj trend u svoje svakodnevne kombinacije.

Brojni trendi modeli mogu se pronaći u high street dućanima. Smeđa dolazi u spoju s komadima od lana i muslina, haljinama i ljetnim topićima, kao i modnim dodacima te djeluje uistinu šarmantno. Zavirile smo u aktualnu ponudu omiljenih brendova, a one najljepše modele u čokoladno smeđoj nijansi izdvajamo u nastavku.

Sinsay - 14,99 €

Image
1/18