PRILIKA ZA ŠOPING

Baloneri sa zimskog sniženja: Najljepši modeli koje nude H&M, Mango i Zara

Na sniženjima se isplati kupovati klasične komade koji se mogu nositi sezona, a jedan od modela u koji uvijek vrijedi uložiti je i baloner

m3.jpeg
Foto: Mango

Iako je zima tek počela, mnogi već maštaju o proljeću i razigranim proljetnim kombinacijama. Dugi i tmurni zimski dani djeluju pomalo sumorno i tjeskobno, no toplije vrijeme ćemo morati još malo pričekati, ali zato već sada možemo pripremiti svoju garderobu za novu sezonu.

Image
UVIJEK TRENDI

Kratki kaputi su uvijek u modi, a ove prekrasne modele sada možeš kupiti na sniženju

Mnogi brendovi počeli su predstavljati svoje kolekcije za proljeće, ali brojni komadi za novu sezonu mogu se pronaći i na aktualnim sniženjima. Želiš li obnoviti svoju garderobu i sa stilom dočekati toplije dane, sada je idealna prilika za shopping. Uz zimske favorite, mnogi su high street brendovi na rasprodajama ponudili i modele idealne za proljetnu sezonu.

Na sniženjima se isplati kupovati klasične komade koje ćeš moći nositi sezonama, a jedan od modela u koji uvijek vrijedi uložiti je i baloner. I dok su nove kolekcije donijele trendi modele, lijepi se modeli balonera za proljeće mogu pronaći i na aktualnim rasprodajama.

Ovaj klasični odjevni predmet ima status 'it' komada već godinama i svake se sezone iznova vraća u modu. Lako se kombinira, pristaje uz formalne i uz ležerne kombinacije i stoga je savršen dodatak svakom ormaru.

I ove sezone u fokusu većine brendova našli su se klasični bež modeli, a uz njih su jako popularni i baloneri u kaki i tamnoplavoj nijansi. Kad je pak riječ o krojevima, nosi se sve, od ravnih balonera s pojasom pa do onih oversized kroja. Kako bismo ti olakšale potragu za idealnim balonerom, istražile smo kakve su modele na sniženju ove sezone ponudili popularni brendovi H&M, Mango i Zara, a favorite donosimo u nastavku.

H&M, 56 eur

Image

H&M, 49 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

Mango, 55 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 13 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: KAKO PRAVILNO IZVESTI PLANK?