6 proljetnih trendova koji izgledaju nevjerojatno dobro uz bijeli jeans

Bijele traperice su naš modni favorit za proljeće i ljeto

6 proljetnih trendova koji izgledaju nevjerojatno dobro uz bijeli jeans

Iako se bijeli jeans može nositi tijekom cijele godine, nekako nam u središte pozornosti dolazi upravo prilikom toplijeg dijela godine.

Bijele su traperice ovog proljeća vrlo popularne, a u ponudi high street brendova mogu se pronaći mnogi lijepi modeli.

Neki od najpopularnijih proljetnih trendova izgledaju nevjerojatno dobro upravo uz bijeli jeans, a nedostaje li ti inspiracije kako ih kombinirati, imamo za tebe nekoliko zbilja odličnih modnih prijedloga.

BIjele traperice odličnu se slažu s pastelnim nijansama, a trepez modeli izgledaju neodoljivu u kombinaciji minimalističkim sandalama koje su ove sezone veliki hit. Jednako dobro idu i uz zmijski uzorak ili pak običnu bijelu potkošulju.

Ideje o tome kako kombinirati bijele traperice uz neke od najvećih proljetnih i ljetnih trendova pronađi u nastavku.Foto: Instagram, Mango, Reserved, Zara

Zelene nijanse

Nijanse zelene boje poput boje pistacije ili pak mint zelene, ovog su proljeća veliki hit, a bluze, košulje i majice u tim bojama izgledati će neodoljivo u kombinaciji s bijelim trapericama. 


shimmer fallback

Rouje

Minimalističke sandale

Već smo pisali o tome da će elegantne i minimalističke sandale ovog ljeta biti veliki hit, a bogata ponuda takvih modeli u high street trgovinama samo ide u prilog tome. Ovi modeli uz bijeli jeans izgledaju vrlo sofisticirano i chic, a takve će kombinacije odlično poslužiti i u nekim malo svečanijim prigodama.


Zmijski uzorak

Još jedan od velikih trendova ove sezone je i životinjski uzorak, a bijele se traperice odlično slažu sa cipelama zmijskog uzorka. 

shimmer fallback

Mango, 349,90
Mango, 349,90

Bijeli top

U onim trencima kad temperature vani postanu nepodnošljive, mnoge će od nas posegnuti za običnom bijelom majicom bez rukava koja je idealna za ljetne vrućine. Uz bijeli jeans izgleda vrlo seksi, a takve su kombinacije super za ležernije prigode. 


shimmer fallback


Zara, 149,90 kn

Tie-Dye uzorak

Još jedan od vrlo popularnih uzoraka sezone je i tzc. tie-dye koji se najčešće pojavljuje na običnim majicama i bluzama, a s bijelim se trapericama slaže nevjerojatno dobro. 

shimmer fallback

Mango, 49,90 kn Reserved, 129,90 kn
Mango, 129,90 kn

Prugasta košulja

Prugice su uvijek 'in', a prugaste košulje klasik kojeg svatko mora imati u ormaru. Spoj prugaste košulje s bijelim trapericama daje savršenu modnu kombinaciju za tople proljetne dane. 

shimmer fallback


Reservred, 99,90 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.