Važni znakovi

Ništa ozbiljno: 7 znakova da ON želi samo zabavu i ništa više

Možda će se muškarac činiti kao savršen džentlmen, a onda će se nakon uzbudljive noći prestati javljati

brooke-cagle-wKOKidNT14w-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Muškarci i žene oduvijek se zavode i njihovi su odnosi nerijetko puni intriga i težnji. Sve je to dio ljubavne igre, no nažalost često će biti i puni neiskrenosti jer će neki muškarci učiniti gotovo sve za seks. Takvo ponašanje često uključuje i laži. Možda će se muškarac činiti kao savršen džentlmen, a onda će se nakon uzbudljive noći prestati javljati.

Image
Zanimljivi rezultati istraživanja

Otkriveno što frajeri vole - na ovih 10 stvari neće ostati ravnodušni

Ako želiš izbjeći ovakve događaje i ne osjećati povrijeđeno, onda trebaš pripaziti na neke znakove. Važno je na početku znati je li muškarac spreman za razvijanje dubljeg odnosa, posebno ako tražiš stabilnu ljubavnu vezu.

Ne postavlja pitanja o tebi

Muškarac koji želi samo seks zapravo tebe ne želi bolje upoznati. Postavljat će samo površna pitanja i željeti intimne odnose. Dakle, ako primijetiš da postavlja samo nužna pitanja, on vjerojatno samo želi samo seks stoga je važno da obratiš pažnju na vaš razgovor.

Image
Foto: Unsplash

Ne želi upoznati tvoje prijatelje

Želi se samo družiti s tobom i izbjegava upoznavanja tvojih prijatelja? Ovo je također znak za uzbunu jer znači da ne pokušava razviti vaš odnos i da mu je važan samo seks. Također, ako nakon mjesec ili dva nisi upoznala njegove prijatelje, to je također loš znak i pokazatelje da vaša veza nije uspješna. Muškarac koji želi vezu s tobom željet će upoznati tvoje prijatelje jer će htjeti razumjeti kakav je tvoj odnos s njima, a i tako će više vremena provoditi s tobom, piše Your Tango.

Image
Foto: Unsplash

Upoznala si ga na nekoj aplikaciji

Da, svi smo čuli onu neku priču o paru koji se upoznao na aplikaciji za dejtanje i kasnije se vjenčao, ali trebamo priznati da su te aplikacije napravljenje zbog seksa. Nemojmo se zavaravati jer seks je pravilo, a ne iznimka.

Image
Foto: Unsplash

Ne želi trošiti novac kada je s tobom

Izlasci mogu biti skupi, ali svašta se može reći o tipu koji te neće ni častiti pićem. Osim što je škrt, to je i znak da on ne želi ulagati u vaš odnos. Ovo je pokazatelj da ne vidi budućnost s tobom, čak ni ni častiti.

Image
Foto: Unsplash

Zove te samo u večernjim satima

Postoje muškarci koji ne mogu sakriti svoje namjere koliko god se trudili. Općenito govoreći, ako ti šalje poruke ili zove samo noću i planira samo kako ćete provesti noć onda misli puno o vama. Čovjek kojeg zanima samo seks neće biti raspoložen za razgovore tijekom dana.

Image
Foto: Unsplash

Želi samo seks

Stalno imaš osjećaj da biste trebali imati odnose ili da će otići ako nema seksa. Stoga ako se ponaša kao da mu ti to duguješ onda vaša veza nema budućnosti. Muškarac koji te poštuje neće raditi ovakve stvari, a ti ćeš krenuti dalje i nećeš trošiti vrijeme na ovakav tip muškarca.

Image
Foto: Unsplash

Osjećaš da te ne poštuje

Kada se žena muškarcu površno i ne poštuje je, imat će s njom seksualne odnose, ali joj se neće posvetiti i stalno će joj slati različite signale. Jedan od razloga može biti i to što ima probleme s obvezivanjem. Osim toga, poštovanje je ključno za zdrav odnos. Stoga ako imaš osjećaš da te ne poštuje, to je jedan od znakova da želi samo seks i da ne očekuješ više od njega.

Image
Foto: Unsplash