Raskrinkaj ga

Avantura i ništa više: 7 znakova da muškarac želi samo zabavu, ali ne i vezu

Nisi sigurna želi li muškarac razvijati odnos s tobom ili samo želi seks? Njegove namjere se jasno mogu vidjeti iz njegovog ponašanja.

joseph-pearson-827XUhVSp8M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Muško-ženski odnosi su jako komplicirani, ali uvijek postoji i jedna vrlo jednostavna vrsta muškaraca. Postoje muškarci koji će reći i učiniti sve kako bi dobili seks, što često uključuje i laganje o svojim namjerama. Jedan od problema s kojima se žene susreću je da ne mogu na vrijeme shvatiti da se upravo radi o toj vrsti muškarca. Muškarac koji ti se činio kao savršen džentlmen možda te više nikada neće nazvati nakon seksa ili se nalazi s tobom samo radi seksa.

Image
Seks bomba ili 'superfreak'

Koji si tip seksualne osobnosti? Riješi ovaj kviz i doznaj što te najviše uzbuđuje

Većina žena želi izbjeći takve situacije, ako si i ti među njima onda trebaš prepoznati znakove/ponašanja i da se radi upravo o takvoj vrsti muškarca. Postoji nekoliko jasnih znakova da on samo želi seks. Također je vrlo važno da slušaš svoj instinkt i da razmisliš koliko je vaš odnos seksualan. Ako želiš ozbiljnu vezu, a on samo zabavu onda sigurno niste na istom putu i važno je da razmisliš želiš li ostati u tome.

POGLEDAJ VIDEO: Kako različita uvjerenja mogu negativno utjecati na naš život?

Ne postavlja pitanja važna pitanja o tebi

Muškarci koji žele samo seks zapravo te ne žele upoznati dublje i ne zanimaju ga tvoje želje i osobnost. Postavljaju samo površna pitanja i žele odmah prijeći na seks. Dakle, ako postavlja samo površna pitanja onda ga ne zanimaš, želi samo seks, piše Your Tango.

Image
Foto: Unsplash

Osjećaš da je već zauzet

Zbog njegove nezainteresiranosti možda imaš osjećaj da je već zauzet. Je li oženjen? Jesi li čula glasine da je u vezi s nekom drugom? Kada muškarci varaju, ne traže novu djevojku ili gospođu. Umjesto toga, traže seks. Ovo ponašanje odražava želju za fizičkim zadovoljstvom i nema nikakvih emocija. Nakon što je postigao svoj cilj, ti si ostavljena i zaboravljena do sljedećeg poziva.

Image
Foto: Unsplash

Nikada se ne želi družiti s tvojim prijateljima

Uvijek se s tobom želi družiti nasamo i obično želi samo seks - sve je jako jednostavno. Loš je znak ako nakon mjesec ili dva druženja nisi upoznala njegove prijatelje. Vaš odnos nema budućnost. Muškarcu koji želi snažan odnos stalo je do susreta s tvojim prijateljima jer želi steći bolju sliku o tome tko si i s kime se družiš. Također želi provoditi više vremena s tobom.

Image
Foto: Unsplash

Ne želi potrošiti novac na tebe

Vrlo je jasno da su životni troškovi veliki, ali ako muškarac ne želi potrošiti novac na piće ili večeru onda nešto time poručuje. Možda je i škrt, ali također može biti znak da ne želi "investirati" u vaš odnos jer za njega on ni ne postoji. To znači da ne želi razviti nešto više. Naravno, ovo ne znači da bi te muškarac trebao obasipati bogatstvom i darovima, ali povremeno plaćanje pića ili večere ili još važnije - poziv na iste ipak su znak interesa.

Image
Foto: Unsplash

Hvali svoje seksualne sposobnosti

Ovo je velika stvar. Muškarac koji želi samo seks čak će se jako hvaliti i objašnjavati kako mu je bilo s drugim ženama. Ovaj muškarac nikada neće poštovati ili željeti dugu vezu jer mu je važno samo vlastito zadovoljstvo.

Image
Foto: Unsplash

Osjećaš da te ne poštuje

Kada muškarac ne osjeća poštovanje prema ženi onda će imati intimne odnose, ali joj se neće posvetiti. Vjerojatno će cijelo vrijeme slati različite signale. Također bi mogao imati problem s obvezama. Za zdrav odnos poštovanje je ključno, stoga ako te ne poštuje trebaš znati da se vaš odnos neće razviti i da se zasniva samo na seksu.

Image
Foto: Unsplash

Želi se družiti samo kad je seks opcija

Muškarac koji želi razvijati odnos će se puno više truditi i zadržavati od tipa koji želi samo seks. Također je vjerojatnije da se neće htjeti družiti ako nema seksa. Možda si ga pozvala i želiš da pogledate neki film, ali njemu to znači samo poziv na seks. Ako se uvijek ponaša na ovakav način onda znaš na čemu si i da ne želi s tobom ozbiljnu vezu.

Image
Foto: Unsplash