Začini ljubavni život: Igračke u krevetu? Zašto ne!

Tržište igračaka za odrasle nije nikada bilo veće, a pogled na iste liberalniji. Ako ti je neugodno otići u dućan i počastiti se, tu je web shop koji rješava problem srama

Začini ljubavni život: Igračke u krevetu? Zašto ne!

Od diskretnog misionarskog položaja do akrobacija na gornjim kuhinjskim elementima - seks ima bezbroj položaja i zavidan broj kombinacija, a granica mu je samo ljudska mašta. Naravno, pod pretpostavkom da akteri s užitkom pristaju na ponuđene ideje. Igralište je u ovom slučaju krevet, no puno je uzbudljivije igrati se izvan terena, igračkama razno raznim. 

Image

Top seksi igračke za sve dame koje su singl na Valentinovo


Tržište igračaka za odrasle nije nikada bilo veće, a pogled na iste liberalniji. Tu su uz old school vibratore i dilda, nabrijane inačice istih - svemirski brodovi u ovom polju! Možda ipak da se spustimo na zemlju pa povučemo paralelu s automobilima - pogledaj najnoviju verziju golfa i golf jedinicu.

Novi golf je veličinom kao kamion naspram njegovog dalekog pretka, a da bi ovladala opremom s kojom dolazi poželjno je završiti barem tečaj ili zauvijek ostati u neznanju što znači onaj gumbić tamo. Da se vratimo na igračke za odrasle. I ovdje je riječ o novim golfovima. Dolaze s dodatnom opremom, SF funkcijama i knjižicama za uporabu. No, kada jednom ovladaš njima, jamče ti nezaboravne užitke pod plahtama.  


Tu su i stimulatori za perineum, prstenovi, kuglice, loptice, trake, perje, balzmi s aktivnim tvarima koji će tvoje intimno područje učiniti još osjetljivijim i pripremiti ga za nevjerojatni užitak. Seksualne igračke pretvorile su se u gadgete s nebrojenim funkcijama, a vrlo popularna je i opcija upravljanja na daljinu - još jedna uzbudljiva igrica izvan terena. Funckionira tako da je igračkica spojena sa smartphoneom putem aplikacije i tvoj dragi na daljinu može upravljati njome nakon što je strateški smjestiš. Ili obratno i još zabavnije - komande mogu biti kod tebe!

Mnoge igračke za seks predviđene su za oba partnera, odnosno da ih zajedno koristite. No, budi oprezna! Ne dijeli ih ni s kim drugim osim s partnerom ukoliko si u monogamnoj vezi. Ukoliko nisi, vrijede ista pravila kao i za seks. Zaštita na prvom mjestu.


Image


(FOTO: Pexels)

Prema istraživanju objavljenom na portalu Psychology Today, parovi koji su u stanju istražiti nove načine intimnosti, uključujući i isprobavanje seksualnih igračaka, imaju kvalitetniju vezu i bolji su u održavanju strasti. 

Terapeutkinja za parove i seksualna terpeutkinja dr. Kat Van Kirk za isti portal dodaje kako je najčešća zabluda da ljudi koji koriste seksualne igračke nisu zadovoljni vještinama svog partnera pod plahtama. Kaže, to je daleko od istine. Parovi zajedno koriste seksualne igračke kada su bliski i slobodni biti ono što jesu jedno pred drugim. Stoga, imaš li sreću da si u takvoj vezi, povuci svog dragog za rukav i potražite na internetu nešto za sebe.  Za oboje.