Probudite uspavane strasti

Šest strastvenih poza uz koje će vam ovo Valentinovo biti najvatrenije dosad

Valentinovske seks poze koje će i tebi i tvom partneru donijeti nezaboravan užitak i izmamiti vam osmijeh na lice

pexels-shvets-anna-2626723.jpg
Foto: Pexels

Dan zaljubljenih sve nam je bliže, a oni koji su u vezi (ili braku) taj će dan vjerojatno proslaviti s partnerom. Ako ne znaš što pokloniti partneru ili vam se ne ide negdje u restoran, možda ovog Valentinova jedno drugome trebate pokloniti nezaboravan seks.

Image
Romantičan bijeg za dvoje

Kamo otići za Valentinovo? Top 5 mjesta u Hrvatskoj koja odišu romantikom

Nije tajna da je seks izuzetno važan za održavanje sretnog i uspješnog odnosa, s tim se slažu i stručnjaci, a isprobavanje novih poza u seksu uvijek je dobar trik za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi.

shimmer fallback

Stoga, želite li ovog Valentinova malo začiniti situaciju u krevetu, u nastavku ćeš pronaći šest odličnih 'valentinovskih' seks poza koje će sasvim sigurno i tebe i tvog partnera dovesti do vrhunca!

Modificirana misionarska poza

Ova poza započinje poput tradicionalne misionarske poze, a zatim žena treba saviti noge u koljenima i omotati ih oko partnerovih leđa i što čvršće ga priviti k sebi. Ova poza savršena je za Valentinovo jer je klasik i ima sve prednosti tradicionalne misionarske poze, uz dodatnu dozu intimnosti. Omogućava i stimulaciju klitorisa, što znači još slađi užitak.

shimmer fallback

Na kauču

Riječ je o klasičnoj 'doggy style' pozi, ali u malo drugačijoj izvedbi – na rubu kauča. Važno je udobno se smjestiti uz naslon kauča, a potom partner penetrira u ženu odostraga. Poza je idealna za Valentinovo jer donosi spoj udobnosti i avanture. Ima sve ono što volite kod tradicionalnog 'doggy stylea', no izvlači vas iz spavaće sobe, a seks na nekom drugom mjestu uvijek je uzbudljiviji.

shimmer fallback

U stojećem položaju

Kod ove poze žena stoji raširenih nogu, rukama se oslanjajući na zid, a partner joj prilazi odostraga. Zašto je izvrsna za Valentinovo? Može se izvesti praktički bilo gdje – bilo da to odlučiš učiniti pod tušem s dugogodišnjim partnerom ili se želiš upustiti u avanturu za jednu noć s potpunim strancem, ova poza zabavan je izazov koji ćeš sigurno pamtiti sve do idućeg Valentinova.

shimmer fallback

X-poza

Kod ove poze partner stoji, dok je žena u ležećem položaju s dignutim i prekriženim nogama naslonjenima na partnerova prsa. Riječ je o ne tako uobičajenoj pozi koja unosi dozu uzbuđenja u spavaću sobu i savršena je za rasplamsavanje strasti između muškarca i žene. Uz to, pruža izvrstan pogled za oboje.

shimmer fallback

Lotus

Kod ove poze partner sjedi prekriženih nogu, a žena je na njemu, nježno ga obgrljuje rukama i nogama oko tijela – kao da ga grli cijelim svojim tijelom. S obzirom na to da je iznimno intimna i savršena za prljave razgovore ili romantične trenutke, ova poza za Valentinovo je odličan odabir.

shimmer fallback

Licem u lice

Oba partnera leže na boku, okrenuti jedno prema drugom. Ženina zdjelica trebala bi biti malo više iznad njegove, a zatim je potrebno približiti tijela što bliže jedno drugom. Ova poza doprinosi intimnosti i omogućava duboku penetraciju. Sjajan je način da malo usporite i fokusirate se jedno na drugo, a upravo je to smisao ovog 'praznika'.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.