Trikovi koji će ti pomoći da partner duže izdrži u krevetu

Metode koje mogu odgoditi preuranjenu ejakulaciju kod muškaraca

Trikovi koji će ti pomoći da partner duže izdrži u krevetu

Nije nikakva tajna da većini muškaraca postizanje orgazma nije nikakav problem. S druge strane, mi žene smo malo kompliciranije po tom pitanju.

To u kombinaciji s preuranjenom ejakulacijom, koja je najčešći seksualni poremećaj kod muškaraca mlađih od 40 godina, može značiti da će žena mnogo puta ostati nezadovoljena. Takve situacije u krevetu mogu biti prilično frustrirajuće, osobito svaki put kad shvatiš da je njegova zabava gotova prije nego ste uopće počeli.

Imaš li istih problema, zasigurno se pitaš što poduzeti kako bi partner duže izdržao u krevetu te kako biste oboje mogli uživati u seksu. Postoje mnogi trikovi koji ti pritom mogu pomoću, a u nastavku ti otkrivamo nekoliko metoda koje vrijedi isprobati.

Samo polagano

Da bi muškarac duže izdržao u krevetu, vrlo je važno da prilikom seksa budete vrlo spori, osobito tijekom samog snošaja. Dakle, dok ulazi u tebe, neka to čini polako. Kad osjeti da mu dolazi orgazam, neka stane i pričeka nekoliko sekundi kako bi stekao kontrolu.   

Ponavljajte predigru

Ponavljanje predigre prije samog čina može učiniti čuda za seksualni odnos, osobito kad je pitanje postizanje orgazma kod žena. Ako on ejakulira prije nego uopće dođe do seksa, to će samo odgoditi cilj i dati ti malo više vremena da uživate u predigri.

Vježbajte

Vjerojatno si čula za Kegelove vježbe koje pomažu ojačati zdjelične mišiće kod žena te povećavaju šanse za postizanje orgazma. Istraživanja su pokazala da slične vježbe zdjelice kod muškaraca mogu pomoći s preuranjenom ejakulacijom. Ove vježbe možete raditi zajedno i zadovoljstvo je zajamčeno.

Koristite kondom

Mnogi muškarci ne vole seks s kondomom jer im osjećaj onda nije tako ugodan. Iako je seks s kondomom uistinu malo manje ugodan, to možeš iskoristiti da on duže izdrži u krevetu. Naime, uz korištenje kondoma osjećaj prilikom seksa nije toliko intenzivan pa su mnogo veće šanse da će sam seks trajati dulje.

Mijenjajte poze

Ako postoji poza u kojoj tvoj partner uvijek prebrzo dođe do orgazma, isprobajte nešto druge. Stručnjaci otkrivaju kako misionarska poza ili pak poza kod koje je žena gore zapravo mogu pomoći muškarcima da 'odgode finale'.