Super seksi poze za Valentinovo

Doživite veliki „O“ zahvaljujući seksi pozama koje će vas napaliti do ludila

Super seksi poze za Valentinovo

Kada vas dragi pita „Draga, što bi voljela ove godine za Valentinovo?“, vi mu odgovorite „Orgazam, dragi!“

Kada mu date ovakav odgovor, sigurno će zavoljeti Valentinovo i iščekivati taj dan na jedan poseban način. No, s obzirom da se radi o Valentinovu, vrijeme je da doživite posebnu poslasticu, kada je orgazam u pitanju, a to je orgazam izvođenjem superseksi valentinovskih poza.

Vjerujemo da za sve njih već znate, no možda ste ih smetnuli s uma kada je u pitanju vaša seksualna rutina. No, kako je riječ o pozama za postizanje savršenog orgazma - trebali biste ih barem ovog Valentinova, ako ne i stalno, ubaciti u svoj "repertoar".


Leptir ili uredska poza

shimmer fallbackŽena mora biti na leđima sa bokovima na rubu kreveta (stola, kuhinjskog pulta) tako da muškarac penetrira dok kleči ili stoji. Žena stavlja noge preko njegovih ramena i podigne bokove lagano prema gore. To bi trebao biti jako dobar kut za stimulaciju G točke, što može dovesti do vaginalnog orgazma. U toj pozi bolja je plića penetracija, što dodatno olakšava pogađanje G točke.

Ono što će muškarca dodatno uzbuditi u ovoj pozi jest da će on imati kontrolu, te će imati savršenu vizualnu stimulaciju, što je za njih vrlo važno.

shimmer fallbackZanimljivo je spomenuti da ovu pozu možete iskoristiti ako želite svojega dragoga iznenaditi uredskim seksom. Naime, ova poza je savršena za strastveni seks na brzinu, kada sa stola lete uredski papiri, a s vas samo odjeća koja stoji na direktnom putu… Tko bi poželio bolje Valentinovo?


Modificirana misionarska poza

shimmer fallbackOva poza započinje poput tradicionalne misionarske poze, no kada muškarac duboko penetrira, žena može sakupiti noge, tako da budu između njegovih. Muškarac mora prebaciti težinu prema naprijed, tako da njegov penis može proizvoditi ugodan pritisak na klitoris i G točku prilikom micanja.

Ova poza savršena je za žene koje preferiraju stimulaciju klitorisa, no sa simultanom stimulacijom G točke, on je još intenzivniji.


Sjedeće škarice

shimmer fallbackOva poza je savršena za žene koje žele kontrolirati pokrete, kut i brzinu penetracije, pa tako i način stimulacije klitorisa i G točke. Dok muškarac leži na leđima savijenih koljena, žena bočno sjeda na muškarca, tako da njegova jedna noga bude između njezinih nogu.

Ova poza svaku ženu može dovesti do savršenog orgazma, bilo stimulacijom G točke, bilo stimulacijom klitorisa.


Stojeća poza

shimmer fallbackOva poza nije za svakoga zbog izdržljivosti, snage i težine partnera, ali oni koji su je isprobali znaju da je vrlo „vruća“. U njoj nema mnogo mudrosti, muškarac drži ženu u zraku, najčešće naslonjenu na zid. Penetracija u toj pozi je duboka i intenzivna, s jakom stimulacijom klitorisa, a pod pravim kutom i G točke. U ovoj pozi partneri su u prisnom kontaktu s cijelim tijelom, zagrljaju, što produbljuje i emocionalnu povezanost.

shimmer fallbackOva poza je poznata kao poza za seks na brzinu, pa i onaj na javnome mjestu. Ako još možete dohvatiti njegovu „guzu“ te je lagano masirati, bolje za vas, ali i njega.


Sretne škarice

shimmer fallbackTijekom seksa podignite noge, a partner neka svaki gležanj uhvati u jednu ruku. Iz te poze možete širiti noge ili pak ih držati zajedno. Opcije su bezbrojne. Možda vam ovo neće imati previše smisla, no imajte na umu da tetive noge sežu duboko u područje zdjelice, što će i vama, ali i partneru pružiti dodatnu stimulaciju.

Izvor: www.sheknows.com
Foto: © Dmitriy Raykin - Fotolia.com

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.