Dragi ti je XXL?

Ima li istine u onoj staroj 'veličina nije bitna'? Ili ipak je...

Bilo bi dobro da uz frajere idu i upute za rukovanje. Ne mislimo pritom samo u tehničkom smislu. već i emocionalnom, no sada je riječ o čistoj fizici. Kako 'rukovati' s vrlo obdarenim muškarcem?

profimedia-0158789903.jpg
Foto: Profimedia.hr

Žene maštaju o vrlo obdarenim muškarcima, no kada se nađu pod plahtama s jednim takvim, nailaze na brojne 'tehničke' probleme i seks je daleko od onoga kakvom su se nadale. Odnosi su, iz očitih razloga bolni, a to potvrđuje i istraživanje objavljeno u časopisu Psychology of Men and Masculinity, koje je pokazalo da čak 75 posto žena tijekom života iskusi bolne seksualne odnose, a uzrok su velikim dijelom obdareni muškarci.

Image
Vrtoglave brojke

Od 5 do 20 000: Ove slavne žene i muškarci otkrili su broj seksualnih partnera

Prosječan penis u erekciji dosegne 15-16 centimetara, o nekim ženama i prosjek može izazivati neugodu. Zanimljivo je da je isto istraživanje pokazalo kako 48 posto muškaraca nije zadovoljno veličinom svog spolovila, dok je 84 posto žena i više nego zadovoljno dimenzijama partnerovog spolnog uda.

shimmer fallback


Izbjeći bol i uživati u seksu s obdarenim muškarcem, može predstavljati izazov, no postoje trikovi koji ti mogu pomoći. Usvoji ih i konačno se ponovno prepusti strastima.

Otiđi ginekologu

Prije svega provjeri je li zaista on krivac za bolan odnos ili je riječ o nečem drugom. Naime, upale u zdjelici, endometrioza, gljivične i bakterijske infekcije te spolne bolesti mogu izazvati bolne spolne odnose. Otkloni sumnju na spomenute i tek onda poradi na ostalim područjima.

shimmer fallback

Lijekovi

Određeni lijekovi mogu izazvati suhoću rodnice i tako utjecati na kvalitetu tvog seksualnog života. Antihistaminici, lijekovi za astmu, kontracepcijske pilule, sedativi, lijekovi za tlak, za prehladu i srce, samo su neki u nizu koji ti mogu izazivati probleme pod plahtama. Posavjetuj se sa svojim liječnikom. Možda postoji alternativna terapija.

shimmer fallback

Posegni za lubrikantima

Stvari mogu otići u sasvim neslućenim smjerovima ako ih malo podmažeš. Ne štedi na lubrikantima. Riječ je o jednostavnom i vrlo jeftinom rješenju koje, ne samo da će ti otkloniti bol, već će i dodatno začiniti vaš seksualni život.

shimmer fallback

Ne podcjenjuj predigru

Mi žene vrlo često same sebi uskačemo u usta i požurujemo frajere dok se trude zadovoljiti nas prije same akcije. Mislimo da im je to naporno ili dosadno, umjesto da se prepustimo i pustimo ih da rade to što tako dobro rade, koliko god treba. Predigra je ključna u prevenciji bolnog odnosa. Potaknut će cirkulaciju u zdjelici, lubricirati i omekšati vaginalni kanal pa će penis, čak i onaj XXL kliznuti unutra na obostrano zadovoljstvo. Stoga, idući put kada ti se njegova glava nađe među nogama, daj mu sve vrijeme svijeta!

shimmer fallback

Izaberi pravu pozu

Kada imaš posla s obdarenim frajerom, bilo bi mudro izbjegavati poze u kojima je zajamčena duboka penetracija, poput doggy poze. Radije izaberi misionarsku, pozu žlice ili kaubojke. U ovoj posljednjoj ti određuješ koliko će duboko ući. Tu su još i poze u kojima stojite. Te su kao stvorene za obdarene muškarce. Ako je frajer pritom i jak pa te može držati u naručju, do kreveta nećete ni stići.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.