Dragi ti je XXL?

Ima li istine u onoj staroj 'veličina nije bitna'? Ili ipak je...

Bilo bi dobro da uz frajere idu i upute za rukovanje. Ne mislimo pritom samo u tehničkom smislu. već i emocionalnom, no sada je riječ o čistoj fizici. Kako 'rukovati' s vrlo obdarenim muškarcem?

profimedia-0158789903.jpg
Foto: Profimedia.hr

Žene maštaju o vrlo obdarenim muškarcima, no kada se nađu pod plahtama s jednim takvim, nailaze na brojne 'tehničke' probleme i seks je daleko od onoga kakvom su se nadale. Odnosi su, iz očitih razloga bolni, a to potvrđuje i istraživanje objavljeno u časopisu Psychology of Men and Masculinity, koje je pokazalo da čak 75 posto žena tijekom života iskusi bolne seksualne odnose, a uzrok su velikim dijelom obdareni muškarci.

Image
Vrtoglave brojke

Od 5 do 20 000: Ove slavne žene i muškarci otkrili su broj seksualnih partnera

Prosječan penis u erekciji dosegne 15-16 centimetara, o nekim ženama i prosjek može izazivati neugodu. Zanimljivo je da je isto istraživanje pokazalo kako 48 posto muškaraca nije zadovoljno veličinom svog spolovila, dok je 84 posto žena i više nego zadovoljno dimenzijama partnerovog spolnog uda.

Image
Foto: Unsplash


Izbjeći bol i uživati u seksu s obdarenim muškarcem, može predstavljati izazov, no postoje trikovi koji ti mogu pomoći. Usvoji ih i konačno se ponovno prepusti strastima.

Otiđi ginekologu

Prije svega provjeri je li zaista on krivac za bolan odnos ili je riječ o nečem drugom. Naime, upale u zdjelici, endometrioza, gljivične i bakterijske infekcije te spolne bolesti mogu izazvati bolne spolne odnose. Otkloni sumnju na spomenute i tek onda poradi na ostalim područjima.

Image
Foto: Pexels

Lijekovi

Određeni lijekovi mogu izazvati suhoću rodnice i tako utjecati na kvalitetu tvog seksualnog života. Antihistaminici, lijekovi za astmu, kontracepcijske pilule, sedativi, lijekovi za tlak, za prehladu i srce, samo su neki u nizu koji ti mogu izazivati probleme pod plahtama. Posavjetuj se sa svojim liječnikom. Možda postoji alternativna terapija.

Image
Foto: Pexels

Posegni za lubrikantima

Stvari mogu otići u sasvim neslućenim smjerovima ako ih malo podmažeš. Ne štedi na lubrikantima. Riječ je o jednostavnom i vrlo jeftinom rješenju koje, ne samo da će ti otkloniti bol, već će i dodatno začiniti vaš seksualni život.

Image
Foto: Pexels

Ne podcjenjuj predigru

Mi žene vrlo često same sebi uskačemo u usta i požurujemo frajere dok se trude zadovoljiti nas prije same akcije. Mislimo da im je to naporno ili dosadno, umjesto da se prepustimo i pustimo ih da rade to što tako dobro rade, koliko god treba. Predigra je ključna u prevenciji bolnog odnosa. Potaknut će cirkulaciju u zdjelici, lubricirati i omekšati vaginalni kanal pa će penis, čak i onaj XXL kliznuti unutra na obostrano zadovoljstvo. Stoga, idući put kada ti se njegova glava nađe među nogama, daj mu sve vrijeme svijeta!

Image
Foto: Unsplash

Izaberi pravu pozu

Kada imaš posla s obdarenim frajerom, bilo bi mudro izbjegavati poze u kojima je zajamčena duboka penetracija, poput doggy poze. Radije izaberi misionarsku, pozu žlice ili kaubojke. U ovoj posljednjoj ti određuješ koliko će duboko ući. Tu su još i poze u kojima stojite. Te su kao stvorene za obdarene muškarce. Ako je frajer pritom i jak pa te može držati u naručju, do kreveta nećete ni stići.

Image
Foto: Unsplash