Slavi svoju ženstvenost i ne ispričavaj zbog uživanja u dobrom orgazmu

Ne otkrivamo nepoznato ili velike svjetske tajne, samo želimo iskoristiti ovaj “poseban” dan da te podsjetimo da si ti na prvom mjestu - bez izgovora, bez skrivanja, bez isprika

Slavi svoju ženstvenost i ne ispričavaj zbog uživanja u dobrom orgazmu

Za početak, riječ, dvije o ravnopravnosti. Treba postojati uvijek i zauvijek. Ta poruka je jasna: žene i muškarci moraju imati jednake mogućnosti, izbor, sposobnosti, moć i znanje. Ali, za promjenu, ovo želimo posvetiti samo tebi. Zato što te nejednakost spolova ne sprječava da uživaš u tome što si žena i svemu onome što uz to dolazi.

Ono što želimo da danas shvatiš, ona jedna, sasvim jednostavna stvar koju želimo naglasiti i kojoj želimo posvetiti Dan žena, je ta da se prestaneš ispričavati.

  • Ne ispričavaj se zbog toga što si žena
  • Ne ispričavaj se zbog uživanja u seksu
  • Ne ispričavaj se zbog uživanja u dobrom orgazmu
  • Ne ispričavaj se zbog načina na koji živiš

Žene uvijek osjećaju kao da nešto duguju svijetu, kao da se trebaju ispričati zbog svog ponašanja, ili još gore, skrivati da uživaju u seksu i masturbaciji. I to treba prestati danas, vrijeme je da kažeš: Nije mi žao! Potičemo te da to kažete cijelom svijetu. Poslušaj naš savjet i slavi svoju ženstvenost, svaku oblinu, svaku nepravilnost i svaku boru na svom licu.  

Image

Reci jasno i glasno - ja sam žena, uživam u seksu i ništa me ne sprječava da uživam u dobrom orgazmu. 

Želimo naglasiti važnost stvarno dobrih orgazama. Jer orgazam je mnogo više od reakcije na stimulaciju, i jednom kad ga tako počneš shvaćati, postaje iznimno intiman izražaj tvoje osobnosti. Tvoj orgazam je jedinstven samo tebi, baš poput načina na koji govoriš ili hodaš, a sposobnost da preuzmeš kontrolu nad svojim orgazmom, je na neki način, kao da imaš kontrolu nad svojim tijelom. I znaš što? Ne postoji ništa što te može spriječiti u tome da sama postigneš fantastičan orgazam. I da se toga ne sramiš!

Želiš čuti nešto zanimljivo? LELO anketa otkrila je da žene čine gotovo polovicu svih kupovina HEX kondoma. Statistike pokazuju da je već došlo do značajnih promjena u načinu na koji žene kupuju kondome. I to je ono što želimo: prekinuti dvostruki standard po kojem su žene koje nose kondome - lake, maknuti stigmu sa žena koje su dovoljno pametne da same kupuju kondome. Zato što to govori “Dobra sam u krevetu” - uživam u svom načinu života i ne sramim se. 

Jesi li znala da su žene ženama najveći kritičari? Prestanite se ispričavati jedna drugoj, prestanite se osuđivati i samo slavite svoju ženstvenost u kojem god obliku bila. Na kraju krajeva - svaka žena je žena za sebe.