Vruće igre

Dosta ti je igrica u krevetu? Ovo su poze koje bi trebala isprobati

Istraživanja pokazuju da nove stvari doslovno pokreću aktivnost u dijelu mozga koji oslobađa hormon sreće, dopamin, zbog čega se osjećamo dobro. A i sam seks stvara porast oksitocina

profimedia-0320766707.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je uvijek različit i upravo je to njegova ljepota. Može biti kraći, dulji, s više ili manje predigre, a i mjesto radnje može biti drugačije. Neki parovi će s vremena na vrijeme poželjeti probati i nešto drugačije, a neki će misliti da je seks na krevetu u spavaćoj sobi ili kauču dovoljno dobar. Hoće li orgazam biti doista boji pod tušem ili u automobilu? Možda neće, ali zar nije dobro s vremena na vrijeme probati nešto novo? Ipak izaći iz zone komfora odnosno madraca jer može biti samo zanimljivije.

Image
Još slađi svršetak

Creme Brûlée: Strastvena poza koja će zasladiti tvoj seksualni život

Istraživanja pokazuju da nove stvari doslovno pokreću aktivnost u dijelu mozga koji oslobađa hormon sreće, dopamin, zbog čega se osjećamo dobro. A i sam seks stvara porast oksitocina. Upravo zato bi bilo dobro isprobati sljedeće poze i krenuti u nešto novo. Bračna savjetnica i terapeutkinja Marissa Nelson za StyleCaster naglašava da su orgazmi važni, a i oni ne bi trebali biti krajnji cilj seksa. Radi se o seksualnom putovanju, ljudima, a ne samo o odredištu! Upravo zato sljedeće poze mogu biti jako zanimljive.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu

Modificirani oralni seks

Jedna osoba sjedi na povišenom području, kuhinjski ormarići ili stolac, dok ju partner oralno zadovoljava. Ovako partneri mogu jasno komunicirati i uživati još više u seksualnom zadovoljstvu. Također osoba koju se zadovoljava može prebaciti noge na ramena partnera, a orgazam se može pojačati rukama.

Image
Foto: Unsplash

Lotus u automobilu

Ovo je vrlo snažan i intiman položaj koji se može dogoditi u automobilu, ali i može se odigrati na nekom drugom mjestu. Kada žena sjedi na muškarcu dok je on u sjedećem položaju događa se duboka penetracija, pogotovo ako se zajedno gibaju. Oboje bi trebali raditi kružne pokrete. Također žena se može držati za nešto i kretati se gore-dolje kako bi što bolje kontrolira penetraciju i doživjela orgazam.

Image
Foto: Unsplash

Čuvar

Muškarac stoji iza žene, zatim se ona nagne prema naprijed i ruke pruži iza prema njemu. Tijekom odnosa muškarac drži ženu za ruke, dok joj glava visi prema naprijed. Ova poza pruža jednu od najdubljih penetracija i savršena je za aktiviranje G-točke. Za smanjenje intenziteta dovoljno je da žena skupi noge, a za jači intenzitet raširit noge, malo saviti u koljenima dok se leđa izvijaju.

Image
Foto: Unsplash

Plesač

Ovo je poza u kojoj se može uživati u različitim mjestima u domu, a veći avanturisti će se možda odlučiti i za neke vanjske prostore. Muškarac i žena stoje okrenuti jedna prema drugome, dok žena digne jednu nogu visoko. Ovdje je važno ostati u ravnoteži, a važno je intimna područja dovesti u istu ravninu što može biti odlična stimulacija za klitoris i još jači užitak za ženu.

Image
Foto: Unsplash

Zajedničko tuširanje

Muškarac i žena nalaze se ispod tuša, on se nalazi iza nje dok žena može izviti leđa i podići se na vrhove prstiju. Također se može osloniti na rub kade ili tuša. Dodatno se rukama može stimulirati klitoris i intimna područja tijela.

Image
Foto: Unsplash