Stajaća seks poza

Balerina - seks poza koja će vas oboje raspametiti,a evo i zašto

Stajaće seks poze ne moraju biti dosadne, a pravi dokaz tomu je poza balerine koja će se svidjeti i tebi i tvom dragom. Evo nekoliko varijacija koje možete isprobati

balerina-seks.jpg
Foto: Unsplash

Kada netko spomene balerinu, prva pomisao su nam sigurno baletne papučice i ružičaste tutu suknje. Ipak, u seksualnom vokabularu riječ balerina ima nešto drugačije značenje, a radi se o pozi koja će i tebe i tvog partnera oboriti s nogu. Ako vašem seksualnom repertoaru želite dodati i poneku stajaću pozu, ne traži dalje - jer tu je seks poza balerine.

Image
Što predlažu zvijezde?

Vruće igrice: Evo koju bi seks pozu trebala isprobati prema horoskopskom znaku

"Osoba u koju se vrši penetracija podiže jednu nogu i omotava je oko struka svog partnera", objašnjava psihologinja i seksualna terapeutkinja Lori Beth Bisbey za Cosmopolitan i dodaje da je ovo sjajna promjena u odnosu na klasične ležeće poze, kao i odlična poza u kojoj ste jedno prema drugome okrenuti licem u lice, pa možete uživati u intimnosti gledanja jedno drugome u oči tijekom seksa.

Kao i većina stajaćih poza, i ova najbolje funkcionira kada ste ti i tvoj partner iste visine ili se vaši intimni dijelovi u istoj ravnini, napominje Bisbey i dodaje da to može olakšati kontakt između stidne kosti i klitorisa, olakšavajući orgazam tijekom penetracije. A ako te zanima kako isprobati ovu pozu i dovesti ju na još višu razinu, evo tri varijacije koje ti i tvoj partner već danas možete isprobati.

Klasična balerina

Stanite jedan nasuprot drugome, a zatim jednu svoju nogu obavij oko partnerovog struka. Držite se jedno za drugo radi ravnoteže, a ako bude malo nestabilno, nasloni se na ormar, kuhinjski ormarić ili vrata radi dodatne stabilnosti. Ako si dovoljno fleksibilna (ili hrabra), podigni nogu skroz do partnerovog ramena radi dublje penetracije.

Image
Foto: Unsplash

Mokra pirueta

Poza balerine je stajaća poza pa je kao takva idealna za seks pod tušem - samo se pobrini da imaš nešto za što se oboje možete primiti. To znači čvrste ručke i po mogućnosti gumenu prostirku za pod tuša kako se netko od vas ne bi poskliznuo. I ne zaboravite na silikonski lubrikant kako bi stvari išle još bolje.

Image
Foto: Unsplash

Balerina straga

Pozu balerine možete izvesti i na način da partneru okreneš leđa, ruke staviš na zid, a jednu nogu podigneš. Partner će ti prići straga, primiti te za tu nogu i penetrirati te od iza. Ova je poza idealna za brzinski seks na doslovno bilo kojem mjestu pa s njom ne možete pogriješiti.

Image
Foto: Unsplash