Tajne užitka

Savjeti žena: Razlike između dobre i fantastične igre pod plahtama

Mnoge žene misle da trebaju znati sve trikove, poze i često će učiniti sve kako bi ih naučile, a onda opet shvate da to nije intimnost kakvu su željele

pexels-moose-photos-1036620.jpg

Većina žena želi samo jedno - biti u kvalitetnoj intimnoj vezi i imati fantastičan seksualni život. Žele se osjećati slobodno u svojoj vezi, ali im je važno da se i partner osjeća dobro. No, put do sreće obično nije jednostavan, često moramo pronaći ono u čemu najviše uživimo, ali kočnice mogu biti naše misli i izgrađeni stavovi prema seksu i našem tijelu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Intimni odnosi za vrijeme menstruacije? Imamo odgovore na sva pitanja

Mnoge žene misle da trebaju znati sve trikove, poze i često će učiniti sve kako bi ih naučile, a onda opet shvate da to nije intimnost kakvu su željele. No, kako kažu mnogi edukatori, seks je puno više od toga i često se fokusiramo na krive stvari. Ove žene objasnile su što čini razliku između običnog i fantastičnog seksa, a njihove savjete pročitaj u nastavku.

Odličan seks je senzualno iskustvo

Uobičajeno je da ljudi seks doživljavaju kao nešto što trebaju napraviti dobro kako bi dosegnuli vrhunce, a ne kao senzualno iskustvo, smatra seksualna edukatorica Sarah Byrden.

"Užitak nije mehanička stvar, on mora uključivati ​​stvari kao što su komunikacija, opuštanje, povjerenje i kontakt očima. To je vrsta međusobnog povezivanja i prilagođavanja, a ne nešto što bismo trebali 'raditi", kaže dalje. Mnogi parovi su fokusirani samo na orgazam (svoj i partnerov) kao na krajnju točku gdje trebaju stići, no ona dalje kaže da je orgazam važan, ali nije nešto na što bismo se trebali usredotočiti. "Treba više razmišljati o orgazmičkom iskustvu kao cilju te razmišljati o igri. Kako se uzbuditi, a da se odmah ne krene ravno na genitalije? Možete li istraživati uzbuđenje", dodaje Byrden.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/4

Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!