Prekinuli ste, no on te želi natrag. Zvijezde znaju kako te može ponovno osvojiti

Onaj tko kaže da ne može oprostiti vjerojatni nikada nije zapravo volio. Svi smo mi od krvi i mesa i kada je ljubav u pitanju, principi često gube bitku

Prekinuli ste, no on te želi natrag. Zvijezde znaju kako te može ponovno osvojiti

Prekidi su uvijek teški, osobito ako su se partneri iskreno voljeli. Ponekad za vezu nije dovoljna samo ljubav pa ona puca. Tada je i jednoj i drugoj strani izuzetno teško. Nekada vezi presudi ishitrena odluka ili potez jednog od partnera. Kako god bilo, često se događa da netko želi natrag.

Image

Želi li vas bivši natrag? Ovi znakovi to otkrivaju


E sad, na to hoće li ga druga strana primiti ujteče puno faktora - od toga kakvu je, pokajnik, grešku napravio i od koga traži oprost i koliko tu ima ljubavi. No, nećeš bit iznenađena kada čuješ da i ovdje prste imaju zvijezde pa su tako Jarčice "tvrd orah", odnosno najteže od svih horskopskih znakova opraštaju i vraćaju se bivšima, no ipak mogu pokleknuti pred valjanim racionalnim razlogom "za".  S druge strane, Račice se odmah vraćaju, ali vole neko vrijeme pred pokajnikom glumiti divu, dok će te Ribe iznenaditi... Pročitaj u nastavku. 

Image


(FOTO: Pexels)


Ovan

Ako si horoskopska Ovnica i tvoj bivši te želi natrag, a ti i dalje osjećaš ljubav prema njemu, neće mu biti teško vratiti te, no jedan uvijet mora ispuniti, a taj je da ti da prostora. Ako mu kažeš da ti treba vremena da razmisliš, trebao bi te shvatiti ozbiljno i biti strpljiv. Ne postupi li tako, izgubit će te zauvijek.

Bik

Želi li muškarac vratiti ženu Bika morat će se poslužiti logikom, a ne maštom. Ponovno osvajanje Bikice je kao maraton, a ne sprint, a ti to najbolje znaš. Frajer se treba pripremiti na dugu bitku, no biti vrlo pažljiv i ne razmetati se lijepim riječima i romantikom, već priznati ti što je pogriješio i ostati skrušen. Kada se počne zagrijavati - tada je vrijeme da ti pokaže kako si jedina na svijetu. Ako si žena Bik, složit ćeš se da nisi lako osvojiva, no kada voliš, daješ druge prilike.

Blizanci

Žene Blizanci ostavljaju muškarce kada im je u vezi dosadno. Isto tako, mogućnost da se vrate bivšem partenru, postoji ako ih on uvjeri da će ovog puta s njim bit zabavnije. Osim toga, žene Blizanci žele čuti da su voljene. Bitno im je da je frajer elokovnetan, da se zna i ne boji izraziti riječima. Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku, vjerojatno ćeš popustiti pred isprikom koja je popraćena nečim kreativnim - večerom, izletom ili nekim drugim nzakom pažnje.

Rak

Žene Rakovi su jako emotivne i prekidi im padaju teže, no pripadnicama drugih horskopskih znakova. Dugo će tugovati, ali su i sklone vraćati se bivšima. No, ipak nisu toliko krhke koliko se čine. Kada se vrate, ponašat će se neko vrijeme vrlo sebično, bez obzira jesu li one bile krive za prekid ili partner. Ako si rođena u ovom znaku, vrlo vjerojatno si se nekada u životu vratila bivšem dečku i pokušala ponovno oživjeti vezu. Odluci da se vratiš presudilo je to što se partner ponašao vrlo odlučno i ozbiljno.

LavMuškarac koji se želi ponovno približiti Lavici mora zaboraviti na laskanje i flertovanje. Lavica neće odbiti poklon, no ukoliko otkrije da muškarac misli kako ju je ponovno osvojio, prije no što se to zaista dogodilo, odnosno ako je presamouvjeren, ona će zakolutati očima i otići zauvijek. Vratiti Lavicu težak je pothvat, no izvediv. Bitni su strpljenje i iskreni osjećaji.

Djevica

Muškarac koji natrag želi svoju Djevicu mora biti spreman razbiti njezin oklop. Ako si Djevica, znaš da teško odustaješ od ljubavi i emocije te dugo drže, no nikada nećeš poduzeti prvi korak. Također, ne voliš drame i bivši te zasigurno neće vratiti suzama. Ono što kod tebe pali je smiren pristup, logika i ozbiljnost. Ako te uvjeri da te voli i da ovaj put zaista misli ozbiljno, dat ćeš mu drugu priliku.   

Vaga


Vage žele veliku ljubav i potpuno se daju u vezi. Ako su odlučile otići, to su učinile nakon što su ozbiljno proučile sve pozitivne i negativne strane tog koraka. Vage ne donose ishitrene odluke. Baš zbog toga, ženu rođenu u ovom znaku nije lako vratiti. Muškarac koji to želi mora se potruditi. Prije svega, žena Vaga želi znati da ju njezin partner poštuje kao osobu i da poštuje njezinu samostalnost te želi iskrenu ispriku za ono što se dogodilo. 

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku vrlo se teško vraćaju bivšima, no ukoliko se radi o pravoj ljubavi, učinit će to. Ako si Škorpionka, za tebe je iskrenost najvažniji element veze. Nakon toga, je strast. Ako te muškarac želi natrag, mora biti iskren. Čim posumnjaš u njega, odlaziš i ne vraćaš se. Kod tebe "ne pale" pretjerane emocije i drama. 

Strijelac

Žene Strijelci ne vraćaju se na staro, odnosno ako se i vrate bivšem partneru, ono što se dogodilo u prošlosti, u njoj i ostaje. Muškarac koji želi natrag Strijelčicu, mora znati da nema izvlačenja "prljavog rublja" u svađama. Ni ona neće spominjati njegove greške.  Čim on krene kopati po prošlosti, ona odlazi. Ako si Strijelac, sretnica si da prošlost moeš ostaviti u prošlosti. Mnogima to ne polazi za rukom pa zasobom vuku nepotrebni teret.

Jarac


Misijom vraćanja Jarčice upravlja mozak, a ne srce. Žena Jarac slaba je na logiku i muškarac će je iznova osvojiti ako joj da valjano racionalno objašnjenje zbog čega bi bilo sjajno da mu se vrati. Pritom se treba suzdržati od suza i pretjeranih emocija, jer žena Jarac ne reagira dobro na njih. Ovo je jedan od težih horoskopskih znakova kada je u pitanju povratak bivšem. Jarčicu je teško slomiti. 

Vodenjak

Muškarac koji želi natrag svoju dragu rođenu u znaku Vodenjaka, treba joj pristupiti potpuno otvorena uma i srca. Žena Vodenjak je svjesna da su veze teške i komplicirane i bit će sretna što može pružiti drugu priliku, no samo dok osjeća da tu priliku njezin bivši zaslužuje. Važno je i da joj muškarac da dovoljno vremena te da njoj prepusti kontrolu, no isto tako da joj daje do znanja da mu je važna. 

Ribe

Mnogi misle da su Ribe lako osvojive jer su jako emotivne te da će bivše uvijek primati natrag. No, to je teška zabluda. 
Onaj tko jednom jako povrijedi ženu Ribu, vjerojatno joj se više nikada neće moći približiti. No, ako do toga nije došlo, postoji šansa. Muškarac koji želi vratiti ženu Ribu, mora ju istinski slušati. Ona će govoriti o svojim osjećajima i tražiti isto od druge strane. Iz ovog razgovora može se roditi nova stara romansa.