Vertikala

Poza u kojoj nećeš stići do kreveta, a mi znamo trikove za vrhunski užitak u njoj

Za ovu pozu vam ne trebaju spavaća soba ni dnevni boravak, no zid vam treba. I to nosivi jer vas knauf neće izdržati kada se razbuktaju strasti

pexels-dương-nhân-1021145 (1).jpg
Foto: Pexels

Sjedilački način života štetan je jednako kao i cigarete, pokazala su brojna znastvena istraživanja provedena posljednjih godina, no sjedenje nam definitvno nije tema u ovom članku pa se nećemo zabavljati studijama te vrste. Upravo zbog toga što toliko loše utječe na zdravlje, zaista nema smisla sjediti onda kada ne moraš, a ni ležati. Aktiviraj te svoje lijepe noge, učini nešto dobro za zdravlje i doživi orgazam - stojećki!

Image
Foto: Pexels
Image
Moguće je

'Hands-free' užitak: Orgazam možeš doživjeti i bez dodirivanja, evo kako

Da, onako kako si vidjela da rade u filmovima. Nije trik, zaista se može žestoko dobro voditi ljubav u stajaćem položaju. Bitno je samo stvoriti preduvjete za ovu pozu kako bi prevenirala moguće ozljede i uživala u potpunosti. U nastavku ti donosimo trikove kako maestralno voditi ljubav u vertikali.

Uza zid

U modi su otvoreni prostori, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak i hodnik - sve u jednom prostoru, no dobro promisli prije no što maljem kreneš rušiti zidove po stanu ili kući. Trebat će ti taj zid… Nasloni se na njega, a zatim omotaj jednu nogu oko partnera. On će dlanove pozicionirati u ravnini tvoje glave te se osloniti također na zid. Zid će vam pružiti prijeko potreban potporanj, a vi ćete se moći prepustiti strastima. Pazite samo da nije svježe okrečen. Zid će dobro doći i ukoliko mu skočiš u naručje. Ako nisi lagana kao perce, a on nije redovito u teretani, zid će odraditi posao za koji je potrebna snaga. Gornjim dijelom leđa nasloni se na zid.

Image
Foto: Unsplash

Vertikalno i oralno

Seks u stajaćem položaju ne podrazumijeva isključivo penetraciju, već i oralni seks i to ne samo onaj koji ti pružaš njemu, već onaj koji on pruža tebi. U ovom položaju oralni seks je još strastveniji i uzbudljiviji, s dozom dominacije, osobito obuješ li štikle i uzmeš li u ruke bič!

Image
Foto: Unsplash

Pronađite pravi kut

Za ovo vam ne treba libela iliti "vaservaga" , iako ima veze sa zidovima (ukoliko se na neki naslonite). Riječ je o zajedničkom poslu koji nije ni malo težak. Jamčimo vam da ćete oboje u njemu uživati. "Svi smo drugačije građeni. Zbog toga je važno za parove da pronađu položaj koji im je najugodniji i poze prilagode sebi”, objašnjava za portal Romper dr. Ashley Grinonneau-Denton, direktorica Centra za seksualno zdravlje i veze u Ohiju. Možda će vas već i samo odabir kuta većeg od 45 stupnjeva, lansirati do neslućenih vrhunaca.

Image
Foto: Unsplash

Varaj u kuhinji

Pod seksom "na stojećki" nitko ne tvrdi da oba aktera moraju stajati. Poslužite se radnom površinom u kuhinji. Sjedni na nju, makni noževe, vilice i ostale oštre predmete, raširi noge…. On će znati što mu je raditi. Noge možeš omotati oko njegovog struka ili ih podići na pult. Ova poza odlična je ukoliko tvoj dragi nije dovoljno snažan da te drži u naručju, ali i ukoliko ruke želi držati, primjerice, na tvojim grudima, ili te jednom primiti za kosu...

Image
Foto: Pexels