Savršena za 'lijeni seks'

Krije mnoge prednosti: Ova poza povećava intimnost i zbližavanje s partnerom

Ležeće seks poze mogu biti itekako seksi, a ova poza savršena je za lijeni i intimni seks. Osim toga, krije brojne prednosti, a stručnjaci su izdvojili samo neke od njih zbog kojih ju moraš isprobati

pexels-mauro-savoca-5968154.jpg
Foto: Pexels

Iako ležeće seks poze ne zvuče kao najseksi i najerotičnije poze na svijetu, definitivno posjeduju određenu čar, a jedna od njih je i ova koja nosi naziv 'prone bone'. Savršena je za dane kada ste ti i tvoj partner 'lijeni' isprobati nešto što zahtijeva teže pokrete, a izvrstan je način za istraživanje sporog, laganog i intimnog seksa uz minimalan napor i minimalan pokret.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Rješenje vaših (seksualnih) problema

S pravim pozama do vrhunca: Ovo su najbolje poze za najčešće seksualne probleme

Bilo da se oboje osjećate umorno od dugog i napornog dana, ali ste još uvijek raspoloženi, tek ste se probudili i želite malo 'akcije ujutro' ili tražite novi način opuštanja, jednostavne i lako izvedive poze za seks poput ove mogu biti savršen način za opuštanje i zbližavanje s partnerom. Sve što trebate je jednostavno leći jedno na drugoga, a u nastavku otkrivamo kako izvesti ovu pozu i koje su njezine prednosti.

Seks poza 'prone bone' zapravo je poza u kojoj ležiš na trbuhu, bilo na krevetu ili nekoj drugoj ravnoj površini, a tvoj partner klekne ili legne na tebe od iza, sa spojenim ili raširenim nogama, ovisno o tome što mu najbolje odgovara. Za potporu, partner koji je gore može se osloniti na svoje laktove ili se potpuno 'spojiti' s partnerom koji je dolje i držati njegove ruke za dodatnu intimnost.

Image

Upravo zbog toga što se sve odvija od iza, ova je poza vrlo slična doggy style pozi, ali umjesto da partner koji je dolje bude na sve četiri, u ovoj pozi on leži s bokovima blago nagnutim prema gore, što nudi odličan kut za duboku penetraciju. A osim odličnog kuta za penetraciju, ova poza nudi i niz drugih prednosti, a u nastavku izdvajamo neke od njih.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/4

Možda će te zanimati

Image
PRVA POBJEDNICA

Spektakularno finale! Hana Ivković osvojila titulu 'Superstara' i 50 tisuća eura

Image
VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski 'Superstar'? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo pobjednika