Čarobne pozicije

Muškarci pozor! Tri poze u kojima će žena ranije dostići vrhunac

Stručnjaci su otkrili tri seksualne poze koje će ženi pružiti najintenzivniji i najbrži orgazam u životu, a u nastavku saznaj sve o njima

polozaji.jpg
Foto: Pexels

Zašto ženama treba toliko vremena da dožive orgazam? Suprotno onome što mnogi muškarci misle, razlog nema nikakve veze s veličinom penisa ili izdržljivošću - najveći razlog leži u tome što većina muškaraca prakticira seks u položajima koji stimuliraju njihova vlastita osjetljiva područja, a ne područje njihove žene.

Image
Svijet užitka

Znaš li koliko vrsta orgazma postoji? Evo što kažu stručnjaci

Ako žena leži na leđima, "strop" unutar njezine vagine je dom njezinih "zona orgazma" - dijelova koji uzrokuju intenzivne orgazme, poput g-točke i gornje duboke točke. Zato u klasičnoj poziciji nikada nećeš pogoditi ove točke. Ipak, postoje neki položaji koji će njezin orgazam učiniti mnogo intenzivnijim i puno bržim.

Tri su najbolja seksualna položaja koja će ženi pružiti najintenzivniji i najbrži orgazam u životu, a u nastavku saznaj sve o njima.

Misionarski mađioničarski položaj

Misionarski položaj jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja. Neki ga zovu "vanilijom", ali različite varijacije ženama mogu dati eksplozivne orgazme. Kako bi doživjela snažan orgazam G-točke u ovom klasičnom položaju, potrebno je napraviti samo dva jednostavna podešavanja - prvo stavi jastuk ispod njezine stražnjice kako bi joj zdjelica bila nagnuta. Zatim, baci njezine noge preko ramena, a zatim pokretima naprijed-natrag nježno stimuliraj njezinu g-točku.

Image
Foto: Pexels

Dvostruki "doggy" stil

Klasični doggy style položaj je veliki favorit za mnoge muškarce i žene. Mnoge žene kažu da je to najbolji seksualni položaj za orgazam jer stimulira "strop" njihove vagine, a evo kako ga podići na sljedeću razinu i učiniti ga dvaput "orgazmičnijim" za nju: neka leži ravno na trbuhu s jastukom ispod zdjelice (jastuk stvara blagi kut koji će njezinu g-točku učiniti lakom metom). Popni se na nju i uđi u nju pod kutom od 90 stupnjeva, čime ćeš izravno stimulirati njezinu g-točku.

Image
Foto: Pexels

Položaj kaubojke naslonjene na leđa

Kada se žena popne na tebe, ona ne ide ravno gore-dolje. Umjesto toga, ona se trlja. Nije intuitivno za muškarce, ali to je vrsta pokreta zbog kojeg će se osjećati puno bolje jer tako stimulira svoju g-točku i klitoris. Ako leži na tebi, pokušava stimulirati svoj klitoris uz tvoj penis. Ako se nasloni, pokušava natjerati tvoj vrh da trlja o njezinu g-točku. Mnoge žene ne shvaćaju da mogu postići svoju orgazam naginjanjem unatrag, pa će joj biti odlično kada se nasloni na leđa.

Image
Foto: Unsplash