Obrati pažnju

5 suptilnih znakova koji otkrivaju da frajer s tobom misli ozbiljno (iako ti se možda čini drugačije)

Određena ponašanja i potezi možda ti se čine kao upozoravajući znakovi, a zapravo je riječ o pozitivnim i zdravim osobinama potencijalnog partnera

wiktor-karkocha-Uj7l0fHJHFc-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Na početku veze ponekad je teško prepoznati je li frajer uistinu zainteresiran za ozbiljnu vezu ili je s tobom samo radi zabave. Žene su često sklone detaljno analizirati ponašanje i svaki potez muškarca koji im se sviđa i to je u redu. Ako iza sebe imaš već nekoliko propalih odnosa, onda i ne čudi da ćeš biti opreznija. Međutim, nemoj pretjerivati.

Image
Ljubav i godine

Znaš li koja je idealna razlika u godinama između partnera?

Kako otkrivaju stručnjaci za odnose, žene ponekad pogrešno tumače određena muška ponašanja, smatrajući da je riječ o 'crvenim zastavicama', a zapravo uopće nije tako. Neke stvari shvaćamo previše ozbiljno i onda samo uprskamo cijeli odnos.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Određena ponašanja i potezi možda ti se čine kao upozoravajući znakovi, a zapravo je riječ o pozitivnim i zdravim osobinama potencijalnog partnera.

Želiš li znati je li on uistinu zainteresiran, ovo je pet suptilnih znakova koji otkrivaju da frajer s tobom misli ozbiljno, a neke bi ih žene mogle pogrešno protumačiti kao znak upozorenja.

Nije te odmah upoznao s prijateljima i obitelji

Iako se smatra kako je upoznavanje s obitelji i prijateljima znak koji otkriva da je muškarcu zaista stalo, a ako to ne učini onda te samo iskorištava, to ne mora uvijek biti točno. Ono na što je važno obratiti pažnju je faza u kojoj se nalazi vaš odnos. Ako ste tek na početku veze, nemoj očekivati da će te on odmah predstaviti svojim roditeljima ili društvu. Nisu svi muškarci isti i nekima je potrebno malo više vremena za poduzimanje tog koraka. Možda samo želi biti siguran da će vaša veza biti dugoročna. To ne mora značiti da te ne voli ili da ne misli ozbiljno. U odnosima ne treba žuriti, treba si dati vrijeme i dopustiti romansi da se razvija sama po sebi, spontano i na prirodan način.

shimmer fallback

Neko je vrijeme odgađao seks

Kada muškarac nakon nekoliko dejtova još ne pokazuje interes za seks, mnogim će ženama kroz glavu proći negativne stvari poput:

'Možda mu nisam dovoljno privlačna.'

'Možda me ne voli.'

'Možda je impotentan.'

Ako si se i sama našla u takvoj situaciji, možda griješiš u vezi s njim. Neki muškarci odgađaju seks u vezi jer im je zaista stalo te žele da taj odnos bude vrijedan truda. Možda odgađa seks jer ne želi da mu ta veza bude kao prethodna stoga nemoj odmah paničariti ako ne pokazuje želju za seksom na prvom dejtu.

shimmer fallback

Ne slaže se s tobom u svemu

Neke žene često misle da je svaka veza u kojoj se muškarac svađa ili ne slaže s njima toksična te sve shvaćaju previše osobno. No ponekad je u redu ne se slagati. Postoje zdravi argumenti i oni mogu biti vrlo korisni za vezu. Ako te muškarac pokušava ispraviti, to ne mora nužno značiti da te ne poštuje ili pak da te pokušava kontrolirati. Možda ti samo želi pomoći da postaneš bolja verzija sebe. Muškarca kojem nije stalo do tebe vjerojatno neće biti briga jer ne planira budućnost s tobom.

shimmer fallback

Veza mu nije jedini prioritet

Neke žene pogrešno misle da kada muškarac voli ženu, on će se u potpunosti usredotočiti samo na nju i na njezine potrebe. Kada shvate da on ima i druge hobije i prioritete, misle da mu više nije stalo. Iako će ti frajer u početku veze možda posvećivati jako puno pažnje, nemoj očekivati da će tako biti zauvijek. Normalno je pa i zdravo za vezu da oba partnera, osim samog odnosa, imaju i druge interese i prioritete. Ako muškarac s tobom više ne provodi toliko vremena kao na početku veze, to ne treba značiti da više nije zainteresiran. Možda mu neke druge stvari, poput posla, oduzimaju vrijeme, no to ne znači da te više ne voli.

shimmer fallback

Zna ti reći 'ne'

Neke će se dame uvrijediti ako frajer neće udovoljiti svim njihovim zahtjevima i željama pa će si to protumačiti kao da nije zainteresiran. Istina je da je ponekad nužno reći 'ne' jer je to u najboljem interesu veze. Primjerice, možda tvoj frajer ne želi trošiti novac na gluposti ili smatra da si previše rastrošna pa se nemoj odmah uvrijediti ako odbije neku tvoju želju. Možda ti samo želi pomoći da budeš discipliniranija kad je riječ o financijama.

shimmer fallback

Nemoj prebrzo osuđivati postupke svog partnera. Umjesto toga, probaj saznati koje su njegove stvarne namjere. Ako si zbunjena zašto se ponaša na određeni način, nemoj ništa pretpostavljati jer te pretpostavke jako često mogu biti pogrešne. Komunikacija je ključna.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.