Iznenadi ga

Dovedi ga do vrhunca još brže uz ovih pet genijalnih poza

Od klasičnog oralnog seksa pa sve do popularnog doggyja i modificirane misionarske poze, uz ove ćeš ga poze dovesti do orgazma brže nego ikada prije

profimedia-0295391401.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ponekad poželiš imati spor, nježan seks, u kojem se potpuno prepustiš strastima i uživaš u partnerovom tijelu. Ponekad, s druge strane, poželiš brzi seks ili takozvani "quickie", bez previše razmišljanja i puno predigre, a ako si u žurbi i želiš što prije završiti, postoji nekoliko poza koje će tvog partnera još brže lansirati do vrhunca.

Image
Zaredaj ih

Nije nemoguće: Pet najboljih poza za postizanje višestrukih orgazama

I iako bi seks trebao biti zabavan, a ne utrka oko toga tko će prije završiti, ponekad jednostavno poželiš da tvoj partner završi prije nego inače - bilo da nemaš vremena ili si jednostavno tako raspoložena. Dobra stvar je da frajeri općenito vrlo lako dožive orgazam (barem za razliku od žena, kojima je potrebno puuuno dulje), a ako ga želiš dovesti do orgazma još prije, ove poze će ti u tome pomoći.

Od klasičnog oralnog seksa koji svi muškarci toliko obožavaju pa sve do popularnog doggyja i modificirane misionarske poze, ove će ti poze pomoći da ga dovedeš do orgazma brže nego ikada prije - a on će ti na tome, sigurne smo, biti zahvalan.

Doggy style

Nije tajna da muškarci obožavaju ovu pozu zbog fantastičnog pogleda, no ne samo to - muškarci se u ovoj pozi vrlo brzo i jako uzbude, a ova poza omogućuje mu maksimalnu penetraciju i odličan osjećaj trenja i trljanja koji će ga dovesti do intenzivnog i brzog vrhunca.

shimmer fallback

Prilagođena misionarska poza

Iako klasična misionarka ne zvuči kao poza u kojoj bi mogao brzo doživjeti orgazam, ova poza će ga raspametiti. U ovoj ćeš pozi svoje noge staviti na njegova ramena, čime će sama penetracija biti dublja, a osjećaj za njega puno bolji. Rezultat? Brzi orgazam za njega.

shimmer fallback

Na stolcu

Sjedni u krilo svog partnera dok on sjedi na svom omiljenom stolcu i kreni "u akciju". Ova je poza win-win za vas oboje - tebi pruža svu kontrolu i užitak jer si gore, a njemu dublju penetraciju koja mu je potrebna da što prije dođe do vrhunca.

shimmer fallback

Bogomoljka

Ovo je još jedan oblik prilagođene misionarske poze koja će ga osvojiti. Tijekom misionarskog seksa lagano se okreni na stranu i omotaj svoje noge oko njega, dopuštajući mu da lagano raširi vlastite noge kako bi penetrirao što dublje.

shimmer fallback

Oralno zadovoljstvo

Oralni seks izvrstan je način da mu pružiš brz i snažan orgazam, osobito u danima kada nisi raspoložena za penetrativni seks. A to je super i za muškarce, jer ih oralni seks jako uzbuđuje i s njime sigurno nećeš pogriješiti.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.