Veliko NE

Ne kvari užitak: Ove 4 stvari nikad nemoj raditi prije

Postoje brojna medicinski uvjetovana stanja koja otežavaju seksualni odnos, ali postoje i ona koja sama uzrokuješ, a da to ni ne znaš. Te 'greške' koje činiš direktno utječu na tvoj intimni život i sputavaju te u užitku

pexels-danik-prihodko-10767063.jpg
Foto: Pexels

Potreba za seksualnim odnosom nalazi se visoko na ljestvici ljudskih prioriteta. Još je i veliki Sigmund Freud smatrao seksualnu energiju izuzetno jakom - do te mjere da je vjerovao kako učestali spolni odnos donosi veliku mudrost jer se muška snaga spaja sa ženskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Prirodni 'lijek' protiv grčeva

Reci 'da' seksu za vrijeme menstruacije uz ovih šest poza koje mogu pomoći kod grčeva

Iako nam ne daje mudrost, seks je najdublji intimni odnos između partnera koji nas povezuje na emocionalnoj i fizičkoj razini. Romantika, dodiri, pogledi i izmjenjivanje nježnosti stvari su kojima težimo kako bi produbili svoj odnos s odabranom osobom, a to sve vodi vrhuncu odnosa između dvoje ljudi. Seks nam pruža neizmjerno zadovoljstvo i želja nam je isključivo uživati u njemu.

Ali to nije uvijek tako. Postoje brojna medicinski uvjetovana stanja koja otežavaju seksualni odnos, ali postoje i ona koja sama uzrokuješ, a da to ni ne znaš. Te 'greške' koje činiš direktno utječu na tvoj intimni život i sputavaju te u užitku. Kako bi spriječila nelagodu i fijasko, nikada prije seksa nemoj raditi ove stvari:

1/5