Stručnjaci za odnose

Nema smisla: 9 znakova da vam se brak raspada i da je vrijeme za razvod

Nije svim odnosima suđen sretan kraj. Kako ističu bračni savjetnici, postoje neki prilično očiti znakovi koji otkrivaju da je vrijeme za razvod braka

pexels-cottonbro-4098219.jpeg
Foto: Pexels

Odnosi su komplicirani, to svi znamo. Čak se i u onim najstabilnijim vezama ili brakovima mogu pojaviti izazovi i teške faze. Neki su problemi rješivi, a neki nažalost nisu. U takvim situacijama, logično je postaviti si pitanje ima li smisla nastaviti odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Razlozi za prevaru

Zašto ljudi varaju partnere? Znanost ima odgovor

Istraživanja su pokazala da brojni bračni parovi tijekom određenih faza u svom odnosu razmišljaju o razvodu. Nije nimalo lako donijeti tu odluku, no ponekad je ona najbolje rješenje za obje strane.

Kako ističu psihoterapeuti za odnose, postoje neki prilično očiti znakovi koji otkrivaju da je vrijeme za razvod i na koje bi bračni parovi trebali obratiti pažnju.

Image

Izvor: Giphy

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemogućnost postizanja kompromisa, emocionalna nedostupnost, stvaranje distance između para – sve to samo su neki od ponašajnih obrazaca koji mogu dovesti do raskola u odnosu. I dok su neki znakovi koji pokazuju da je vrijeme za razvod vrlo očiti, postoje i oni drugi, puno suptilniji za koje je potrebno više vremena da bi se uočili.

Stručnjaci za odnose otkrili su devet najčešćih znakova koji ukazuju na to da je vrijeme za razvod pa svakako obrati na njih pažnju.

1/10