Najveći sajam vjenčanja u regiji ponovno u Westgateu

Sponzorirani članak

Najveći sajam vjenčanja u regiji ponovno u Westgateu

Westgate Shopping City će od 21. do 23.02. biti nezaobilazno mjesto za sve one koji žele ostvariti svoje vjenčanje iz snova. Wedding Expo - najveći sajam vjenčanja u regiji ponovno će biti mjesto susreta brojnih mladih parova u potrazi za svime što im je potrebno za dan u kojem će se zavjetovati na ljubav. Pored toga, posjetitelje očekuje i izvrsna shopping ponuda sa super popustima u sklopu jedinstvenog Late Night Shoppinga.

Posjetitelje očekuje velika modna revija Borisa Banovića, kao i najnovije kolekcije vrhunskih dizajnera i proizvođača vjenčanica i svečanih haljina, a izlagači su pripremili odlične sajamske popuste.

Nakon uspješnih prošlih sajmova, ovaj će put Westgate postati domaćinom za više od 150 izlagača iz industrije vjenčanja. Zlatari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, bendovi, predstavit će se u najboljem izdanju zajedno s grafičarima i salonima vjenčanica.

Najveći broj vjenčanica na jednome mjestu 

Wedding Expo je sajam s najviše izlagača, ali i najviše salona vjenčanica. Uz Wedding City, na ovom će sajmu izlagati više od 20 salona vjenčanica. Velika prednost Expo-a je što se ne naplaćuje ulaz, pa buduća mladenka može sa sobom povesti više savjetnica - mamu, baku, sestru, kumu ili prijateljice, ili se nekoliko puta vratiti u tri dana trajanja sajma kako bi potvrdila svoj odabir.

Uživajte u ugodnoj atmosferi trgovačkog centra, pronađite sve na jednom mjestu za savršeno vjenčanje i iskoristite odlične popuste koje donosi Late Night Shopping.

shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.