Obrati pažnju na 'crvene zastavice'

Obični ego triper: Šest znakova da te muškarac samo iskorištava

Prema mišljenju stručnjaka, postoje određeni znakovi prema kojima već na početku veze možemo prepoznati da li je netko iskren ili ne

pexels-thomas-bird-4624223.jpg
Foto: Pexels

Na početku svake romantične veze, mnoge žene nisu sigurne je li muškarac s kojim su počele izlaziti iskren o svojim emocijama i je li zaista zainteresiran za ozbiljan odnos. I ponekad je uistinu teško procijeniti što on osjeća i da li mu se zaista sviđaš ili te želi iskoristiti samo za zabavu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Troje u vezi

7 najčešćih znakova koji pokazuju da partner možda ima aferu

Nažalost, iako postoji puno dobrih i iskrenih muškaraca, postoje i oni drugi, koji žele vezu samo radi neke svoje koristi, bilo da je riječ o seksu, novcu ili nečem trećem. Takvi su frajeri na početku odnosa slatki i šarmantni, a kada dobiju ono što žele, tek onda pokazuju svoje pravo lice. No pravo je pitanje – kako razlikovati dobre od loših frajera?

Prema mišljenju stručnjaka, postoje određeni znakovi prema kojima već na početku veze možemo prepoznati je li netko iskren ili ne. Ako imaš neku vrstu sumnje ili ti intuicija govori da nešto nije u redu, vjerojatno si u pravu pa bi trebala poslušati svoj instinkt. Možda je rekao ili učinio nešto što ti se ne sviđa ili je izuzetno nepredvidiv. Dobro otvori oči i obrati pažnju na takve male znakove upozorenja, popularno zvane crvene zastavice.

Neke od najčešćih znakova koji otkrivaju da te frajer zapravo samo iskorištava pročitaj u nastavku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7

Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!