Najbolje seks poze za svaku osobnost

Jesi li više sramežljiva ili prava seksualna tigrica? Kakvu god osobnost imala - mi znamo najbolju seks pozu za tebe

Najbolje seks poze za svaku osobnost

Mi ljudi zaista dolazimo u svim oblicima i sa svim mogućim karakternim osobinama. A to se odražava i na naš život, pogotovo kada je u pitanju seks.

Jesi li više stidljiva ili potpuno samopouzdana i preferiraš kada je kontrola u tvojim rukama? Ili si negdje u sredini? Kakva god bila, mi znamo koja je seks poza najbolja za tebe - i u kojoj ćeš doživjeti najviše užitka.

Stidljiva

Jesi li pomalo sramežljiva i ne voliš kada je pažnja usredotočena na tebe? Savjet broj jedan: ugasi svjetla, ali ne i potpuno. Ostavi jednu lampu upaljenom ili zapali nekoliko svijeća. Krenite s misionarskom pozom koja je intimna, ali ne izlažeš tijelo previše, a zatim se prebacite u doggy pozu u kojoj ne gledaš partneru u lice.
Ako se i dalje osjećaš stidljivo, pokušajte to učiniti ispod pokrivača. Ali zapamti, žene se puno više opterećuju s time kako izgledaju od muškaraca. Ako si sramežljiva zbog svojih strija ili koje kile viška - vjeruj mi, muškarci to uopće ne primjećuju. Oni su više usredotočeni na seks.

Otvorena i društvena

Ako si ti društvena leptirica, djevojka koja voli društva i dobru zabavu, koja nikada ne odbija poziv za nekom novom avanturom - za tebe je idealna poza Kaubojka (ona na njemu).
U toj pozi žena sve sama odrađuje, ali i ima potpunu kontrolu nad situacijom. Savršeno za samopouzdane, zabavne djevojke!

Topla i ljubazna

Draga i ljubazna osoba najviše će užitka doživjeti u pozi koja je intimna i otvorena, s kontaktom s partnerom - a ne neka gdje nema topline i povezanosti. Recimo, doggy poza previše je bezlična za tebe. Isprobaj sve vrste poza gdje se licem u lice i veoma bliski s partnerom : poput misionarske poze ili sjedeće lotus poze.

Ćudljiva

Ok, možda je ova riječ iz podnaslova pomalo oštra. Možda ti naprosto živiš stresno i često si zbog toga "nadrkana" i promjenjivog raspoloženja. Oralni seks je ključan za ovu vrstu osobnosti. Predigra je važna jer tu žena može ležati i primati užitak i opuštati se i zagrijavati se prije seksa. Kada se zagriješ, bit ćeš bolje raspoložena i spremna "odraditi" seks kako spada i s puno užitka. Što se same poze tiče - ovdje je najbolja neka poza gdje on ima kontrolu.

Luckasta i otkačena

Samopouzdane i pomalo luckaste žene spremne na sve i na puno eksperimentiranja savršene su za isprobavanje seksa na stražnji ulaz. To je izvrsna poza za oba partnera u kojem dijele kontrolu. On zabada u tebe, ti se nabijaš na njega - pa dijelite kontrolu.

Nisi za analni seks? Obrnuta kaubojka( ona na njemu ali leđa okrenuta njegovom licu) je također jako dobar izbor. Bonus: sjednite na kauč ili stolicu nasuprot zrcalu da možeš gledati u sebe dok se seksate.