Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Stimulacijom G-točke žena može doživjeti intenzivni orgazam koji je kod većine žena puno snažniji od normalnog seksualnog vrhunca

marcelo-matarazzo-eoll6jVrEM0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Želiš li poboljšati ili samo začiniti svoj seksualni život, isprobavanje nekih novih poza u seksu uvijek je dobrodošla ideja. Ako ste ti i tvoj partner skloni eksperimentiranju, u nastavku otkrivamo nekoliko odličnih poza za postizanje orgazma putem famozne G-točke.

Image
Hush, hush

Od lotusa do kaubojke: 8 vrućih poza za nezaboravan seks u automobilu

Misteriozna G-točka je erogena zona koja se nalazi uz unutarnji vaginalni zid. To je zapravo malo područje oblika graška, a po teksturi je drugačija od ostatka rodnice. Na dodir je hrapava i upravo ju je na taj način najlakše pronaći.

Image

Izvor: Giphy

Stimulacijom G-točke žena može doživjeti snažno seksualno uzbuđenje i intenzivni orgazam koji je kod većine žena puno snažniji od normalnog seksualnog vrhunca. Postoje određene poze u seksu kojima se pojačava pritisak na ovo područje pa su puno veće šanse za postizanje orgazma. U nastavku provjeri o kojima je riječ.

Bočna žlica

Ova je poza dobar izbor za one pomalo lijene parove jer je vrlo jednostavna, a omogućava pristup G-točki. Legni na bok i dopusti partneru da ti priđe s leđa. Privijte se jedno uz drugo i uživajte u svakom pokretu. Poza je sjajna za postizanje orgazma putem klitorisa jer zbog protoka krvi G-točka nabubri pa postaje puno lakše doći do nje.   

Image

Izvor: Giphy

Obrnuta 'kaubojka'

U ovoj pozi žena preuzima kontrolu i dominira. Tvoj partner neka legne, a ti sjedni na njega, ali okrenuta leđima prema njegovom licu. Poza ti omogućava da kontroliraš brzinu, tempo i smjer pokreta, a zbog obrnutog smjera je savršena za stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Unsplash

G-poza

Legni na leđa i nasloni svoje noge na partnerova prsa, a zatim mu dopusti da penetrira i uhvati ritam. U ovoj je pozi vagina sužena što olakšava boljem ciljanju G-točke.

Image
Foto: Unsplash

Izmijenjena 'doggy' poza

Za razliku od klasične 'doggy' poze, kod ovog položaja žena leži na trbuhu s lagano savijenim leđima i podignuta je prema muškarcu dok on prodire u nju odostraga. Ako ti je teško dulje biti u ovom položaju, ispod trbuha možeš staviti jedan ili dva jastuka za potporu.

Image
Foto: Pexels

'Stojeće tačke'

Za kraj, jedna malo kompliciranija poza koju će se usuditi izvesti samo oni najhrabriji parovi jer iziskuje veliku spretnost i fleksibilnost. Ipak, sav trud se na kraju isplati jer ova uzbudljiva seks poza garantirano dovodi do nevjerojatnog užitka. Kod položaja tački muškarac stoji i drži noge svoje partnerice dok penetrira u nju sa stražnje strane, a žena je na podu koristeći svoje ruke za održavanje ravnoteže. Dakle, poza je dobila ime jer nalikuje na osobu koja gura tačke, a zapravo je odlična za postizanje seksualnog vrhunca kod oba spola.

Image

Izvor: Giphy