Mladost-ludost?

8 pogrešaka u ljubavi koje smo (skoro) sve radile u dvadesetima

Ljubavni život mogao bi ti biti lud u dvadesetima jer su tad ljudi obično društveno najaktivniji. A ako si svoje dvadesete odavno proživjela, onda se vjerojatno sjećaš i nekih mladenačkih grešaka koje si tada činila. Prisjetile smo se nekih od njih, a sigurno ih ima još…

pexels-anastasiya-lobanovskaya-789296.jpg
Foto: Pexels

Dvadesete su fascinantne. U tih deset godina čovjek postaje zreliji, iz studentskog života prelazi u onaj 'odrasli' život i svakodnevne brige oko računa i podizanja kredita. Tad većina 'grabi' i privatno i poslovno iako se čini da današnjim dvadesetogodišnjacima treba sve duže da 'stanu na noge'. I dok jedni već u ranim dvadesetima dobiju stalno zaposlenje, pronađu partnera i postanu roditelji, drugi uživaju u produljenoj adolescenciji i život razvijaju u nekom drugom smjeru. I sve je to u redu – svatko bi trebao imati neki svoj životni put i ne zamarati se normama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istini za volju, dvadesete su godine eksperimentiranja u dejtanju i ljubavi. Iako možda radiš i/ili studiraš, i dalje imaš (valjda) dovoljno elana za druženja, izlaske i putovanja. Okružena si ljudima pa nije čudno ako stalno upoznaješ različite tipove. Većina će ti 'prohujati' kroz život – bit će tu 'maminih sinova', manipulatora, 'glavnih faca u gradu', onih koji bi kratku avanturu… Možda ih nećeš uspjeti odmah 'pročitati', a možda će ti u tom trenutku odgovarati takvi odnosi. Tijekom dvadesetih ćeš se vjerojatno susresti s nekim tko će duže ostati u tvom životu i onda ćeš zaboraviti na sve te krive odabire prije njega.

Image
Jesi li među njima?

Ovo su najčešći tipovi žena od kojih muškarci bježe - glavom bez obzira

Da bi došla do te – hajmo reći – zrelosti, putem ćeš možda činiti neke 'greškice'. Jer dvadesete su godine važnih lekcija i učenja o sebi i drugima. Zahvaljujući proživljenim iskustvima, osvijestit ćeš što očekuješ od partnera i kakve su ti osobnosti totalno odbojne.

Image
Foto: Pexels

Bez obzira koliko ti je sad godina, nije se na odmet prisjetiti najvećih pogrešaka koje smo u dvadesetima činile u ljubavi. Vjerujemo da ti je sada to smiješno, no možda su ti baš ta loša iskustva bila korisna za osobni razvoj. Mladost-ludost ili naivnost?


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/9

Možda će te zanimati

Image
PRVA POBJEDNICA

Spektakularno finale! Hana Ivković osvojila titulu 'Superstara' i 50 tisuća eura

Image
VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski 'Superstar'? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo pobjednika