FOTOGRAFIJE SU PRESUDNE

Koristiš dejting aplikacije? Savjeti kako izabrati dobre profilne fotografije

Koristiš li aplikacije za upoznavanje, nastoji biti autentična i pokazati se onakva kakva jesi. Evo nekoliko važnih pravila pri odabiru adekvatnih fotografija

fotke
Foto: Profimedia.hr

Prije je bilo nezamislivo potencijalnog partnera upoznati putem ekrana. Danas je zaista puno opcija za upoznavanje, no otpočetka treba biti iskren oko namjera te biti svjestan da se na online aplikacijama krije širok raspon ljudi. Neki traže usputnu zabavu, drugi žude za društvom, a treći se nadaju da će tako upoznati nekoga za ''ozbiljnu'' vezu. Naravno, od sve te gomile profila ima dosta lažnih računa i fotošopiranih fotografija pa je na svakome za prosuditi s kim se uopće u redu dopisivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pet super savjeta za savršeni prvi spoj

Nije tajna da je lako moguće da će ti se na Tinderu i Badoou javiti više desetaka muškaraca. Neke ćeš odmah 'otpisati' jer se nećete slagati u namjerama ili će jednostavno biti ''čudni''. No to nije kraj svijeta jer je na dejting aplikacijama potrebno strpljenja i malo sreće. I da, ne moraš izaći na dejt s prvim koji ti se javi (ili kojemu se ti javiš). Daj si vremena za ''razgledavanje'' i dopisivanje. Ovom temom već smo se bavile u tekstu o pravilima online dejtanja koji bi ti mogao pomoći snaći se u gomili profila.

Slika govori 1000 riječi

Ne boj se. Možda baš nakon dana ili mjeseci skrolanja 'naletiš' na budućeg partnera. Baš zato što se ljudi na dejting aplikacijama prosuđuju po fotografijama, jako je važan odabir slike. Kako bi stekli više ''matcheva'' korisnici često uljepšavaju fotografije, skrivaju nesavršenosti i nastoje se prikazati u savršenom svjetlu, no čini se da im se to vrati kao bumerang već na prvom dejtu. Upravo zbog ''uljepšanih'' fotografija može doći do razočarenja u pogledu izgleda, ali i visine. Visina je na Tinderu, naime, jako važna. Muškarci, ali i žene često navode koliko su visoki i svim silama nastoje pokazati ili sakriti centimetre.

Image
Foto: Unsplash

S druge strane, ako na profilu imaš svega jednu prastaru fotografiju smanjuješ si šanse za potencijalnim spojevima. Stoga nastoji biti autentična i pokazati se onakva kakva jesi. Evo još nekoliko važnih pravila pri odabiru adekvatnih fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/5