Kako začiniti dobru staru misionarsku pozu

Ova poza uopće ne mora biti dosadna...

Kako začiniti dobru staru misionarsku pozu

Misionarska poza jedna je od najklasičnijih i najčešćih seks poza na svijetu. Nekima je ona omiljena poza dok neki misle da je već previše puta isprobana i dosadna. No to ne treba biti tako, postoji mnogo načina na koje možeš začiniti ovu pozu i otkriti u njoj nove užitke.

Misionarska poza može također biti ''prljava''

Za ovu pozu uvaženo je mišljenje da je pristojna. No to ne mora biti točno, ona može i romantična ali i brža i grublja. Radi se samo o tvom stavu prema pozi i seksu uopće. Možeš odlučiti da li želiš nježne poljupce po vratu i poglede u oči ili ubrzati stvari s partnerom i strastveno se grliti.

Koristi stimulaciju klitorisa

Isprobaj modificiranu verziju misionarske pozu u kojoj se tvoj partner popne malo više na tebe i radi pokrete tijelom tako da istovremeno stimulira klitoris. Ova preinaka misionarske poze može uvelike olakšati postizanje orgazma.Kreći se više

Kao i kod drugih poza, sve je više seksi ako ste ti i tvoj partner uživljeni u seks. To znači da će misionarska poza biti mnogo bolja ako se malo više krećeš i ritmički pratip partnerovu penetraciju, umjesto da nepomično ležiš.

Ne boj se prljavih razgovora

Ova je poza savršena upravo za to. Ti i tvoj partner držite lice jedno kraj drugog tako da si lakše možete šaputati sve što vam padne na pamet. A također čvršćim zagrljajima ili drugim akcijama možete automatski reagirati na ''prljave'' riječi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.