Kako saznati nečiji broj mobilnog koristeći kalkulator?

Ako želite naučiti zabavan trik, pročitajte kako saznati nečiji broj mobilnog koristeći kalkulator

Kako saznati nečiji broj mobilnog koristeći kalkulator?

Bilo da želite impresionirati kolegu s posla ili se jednostavno želite našaliti s društvom, definitivno morate isprobati trik koji vam omogućuje da saznate nečiji broj putem kalkulatora. Ako vas muči kako saznati nečiji broj mobilnog, ovo je idealan način, a ako samo želite iskušati ovu foru, odaberite nekoga čiji broj već znate. 

Image


(FOTO: PixaBay)

Kako saznati nečiji broj mobilnog?
Ako želite naučiti kako saznati nečiji broj mobilnog pomoću kalkulatora, pažljivo slijedite upute. Uzmite kalkulator u ruke i zamolite osobu da upiše pozivni broj za Hrvatsku. Tu brojku zapamtite jer ćete je na kraju dodati na rezultat matematičke operacije. Zatim zatražite da u kalkulator unese prve tri znamenke broja mobitela, bez pozivnog broja, i nemojte gledati što je uneseno.

Zatim recite da taj broj pomnoži s 80. Preuzmite mobitel i dodajte broj 1, a zatim pomnožite s 250. Nakon toga zamolite osobu da ukalkulator zbroji 4 zadnje znamenke broja, a vi ponovite taj korak tako što ćete ponovno zbrojiti 4 zadnje znamenke. Zatim oduzmite 250 od dobivenog broja i podijelite s 2.