OTKRIJ ŠTO OSJEĆA

Hit s TIKTOK-a: Jednostavno testiraj je li ON pravi muškarac za tebe

Jesi li spremna za istinu? Saznaj je li mu zaista stalo do tebe pomoću popularnog psihološkog 'testa ptica' - evo kako funkcionira

Test ptica s TikToka
Foto: profimedia.hr

Svi se ponekad osjećamo nesigurno i pitamo se što druga osoba osjeća prema nama – osobito na početku nekog ljubavnog odnosa. Čak i u duljim vezama postoje faze kad nam takva pitanja padaju na pamet. Je li tvom partneru još uvijek stalo do tebe ili su njegovi osjećaju u međuvremenu izblijedjeli? Ako nisi raspoložena pokrenuti rasprave koje mogu završiti burno, testiraj njegove osjećaje na vrlo jednostavan način. Test pod nazivom "Bird Test", odnosno "test ptica" postao je hit na TikToku, ali bolje što prije saznaj o čemu je riječ – svakako prije no što tvoj dragi sazna za ovaj trik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAD KRENE NIZBRDO...

Vezi je došao kraj? Očiti znakovi da možda niste jedno za drugo

Što je "test ptica“?

Pomoću ovog psihološkog testa saznat ćeš jesu li mu bitne stvari koje te oduševljavaju – bez obzira na to koliko se mogu činiti nevažne ili banalne. Test ima donekle i znanstvenu podlogu - temelji se rezultatima istraživanja američkog psihologa Johna Gottmana pod nazivom "Predviđanje bračne sreće i stabilnosti na temelju odnosa mladenaca". Glavni je zaključak kako će uspješnije veze (ljubavne ili prijateljske prirode) biti one u kojima su osobe međusobno dobro povezane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to aspekt koji na vrlo jednostavan način ispituje "test ptica“. Evo kako funkcionira:

Kako provesti ovaj test?

Test je zaista jednostavan, ali navodno učinkovit. Dakle, kad idući put budeš opušteno šetala s partnerom, pokušaj naglo usmjeriti njegovu pažnju na nešto što si primijetila, a što ti se sviđa. To može biti ptica, slatki psić, lijepa fasada, cvijet… Bilo što što te u nekom trenutku oduševilo. Zatim, promatraj njegovu reakciju. Ključno je fokusirati se na ova 4 pitanja:

1/5