Za eksplozivne orgazme

Znaš li koje su najbolje poze za stimulaciju famozne G-točke?

Želiš li malo začiniti situaciju u spavaćoj sobi, isprobavanje novih seks poza trik je koji uvijek pali

pexels-gabriel-bastelli-1759823.jpg
Foto: Pexels

Mnogi ljudi ne vole promjene i svi smo nekako skloni slijediti uobičajene rutine. Međutim, kad je u pitanju seksualni život, promjene su itekako poželjne jer unose dašak uzbuđenja i nove uspomene, a možda i stvaranje novih navika.

Image
Prednosti jutarnjeg seksa

4 seks poze za dobro jutro koje garantiraju odličan početak dana

Isprobavanje novih položaja u seksu može učiniti čuda za seksualni život para, ističu stručnjaci za seks. Eksperimentiranje u spavaćoj sobi sjajan je način da seksualni život ostane zanimljiv i prepun strasti, a na taj način ti i tvoj partner ujedno možete i istražiti što volite i što vas uzbuđuje kad je u pitanju seks.

Prema seksualnim stručnjacima, postoje poze koje su odlične za stimulaciju famozne G-točke, a neke od najboljih donosimo u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: Joga protiv PMS-a i bolnih mjesečnica

Izmijenjena poza žlice

Kod ove poze partneri kao i kod poze žlice leže na boku, okrenuti na istu stranu i priljubljeni jedno uz drugo. Muškarac penetrira u partnericu odostraga, a žena pritom podiže koljena prema prsima. Ovaj položaj pruža savršeni kut prilikom penetracije i olakšava partneru da dosegne prednji vaginalni zid na kojem je smještena G-točka.

Image
Foto: Pexels

Zmija

Ova je poza varijacija 'doggy style' poze, ali nudi bolji kut za stimulaciju G-točke. Kod ove poze žena leži na trbuhu, raširenih nogu, a partner ulazi u nju odostraga. Za još veći užitak, preporuča se da partnerica podigne bokove ili da ispod trbuha stavi jastuk.

Image
Foto: Pexels

Vatrena djevojka

Kod ove poze žena ima kontrolu nad brzinom i dubinom penetracije, no želite li 'pogoditi' G-točku, potrebno je malo eksperimentiranja. Poza se izvodi slično kao i kaubojka – žena 'jaše' partnera, ali se pritom oslanja rukama na krevet stvarajući na taj način savršeni kut za stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Pexels

Modificirane škare

Ova poza odlična je za sve one koji vole duboku penetraciju, a ujedno je i sjajna za stimulaciju G-točke i postizanje nevjerojatnih užitaka. Poza se izvodi tako da žena leži leđima raširenih nogu, a partner kleči nad njom i namješta svoje tijelo između njezinih nogu. Takav pomalo neobičan položaj omogućava savršeni kut za stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Pexels