Vruće igre

7 stvari koje muškarci potajno žele u spavaćoj sobi (a neće ih uvijek priznati)

Seks spaja muškarca i ženu na nekoliko načina i što je najvažnije - produbljuje intimnost. No nakon nekoliko godina strast se pogubi u svakodnevnim obvezama, ali uz samo nekoliko manjih promjena moguće je opet imati eksploziju u spavaćoj sobi

kenny-eliason-N8XoKjKOT0M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jesi li znala da su muškarci vizualna bića i da je to najbolji put da se začine igre u spavaćoj sobi, ali i odražava strast u braku. Naravno, ovo potonje je puno važnije u kasnijim fazama ljubavne veze. Na početku romantične veze i braka strast sigurno postoji i svaki par voli provoditi vrijeme u spavaćoj sobi. Postoji ta faza u kojoj muškarac i žena ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nakon nekoliko godina, odnos se obično pretvara u smirenu luku, a onda i seks ima neke druge oblike. Tada je vrijeme da se žena zapita što muškarac želi od nje, ali i obrnuto.

Image
Ostvari svoje fantazije

Seksualna iskustva koja bi svi trebali isprobati jednom u životu

Jesi li i ti u braku u kojem seksualna intimnost više nije kakva je bila? Nema više spontanog seksa u različitim dijelovima kuće?

Ovo se događa u gotovo svim brakovima i potpuno je normalno. No to ne znači da ne postoji načini na koji se vatra može opet razbuktati. Ako želiš izgurati dosadu iz bračnog života onda možeš u nastavku pročitati što obično muškarci potajno žele od svojih supruga u seksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8