'Ubojice' intime

Budi oprezna – ovi znakovi otkrivaju da ti je postalo 'previše ugodno' u vezi

Idealan je partner onaj u čijem društvu možeš biti svoja i spontana, no postoje granice koje ipak ne bi trebala preći

toa-heftiba-XFdFdmVYe3Y-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Svaki odnos prije ili poslije dolazi do one faze u kojoj se osjećamo ugodno i dobro u društvu partnera. Postaje nam svejedno hoće li nas frajer vidjeti bez šminke ili u pidžami. Iako u tome nema ništa loše i pokazatelj je zdrave i kvalitetne veze, stručnjaci za odnose upozoravaju da previše opušteno ponašanje pred partnerom može ubiti romantiku te negativno utjecati na seksualni život.

Image
Ljubavni odnosi

Radiš li ih i ti? Znakovi da se ponašaš kao njegova mama, a ne partnerica

Idealan je partner onaj u čijem društvu možeš biti svoja, spontana i autentična i koji će te voljeti baš onakvu kakva jesi, sa svim manama. Ipak, u svakom odnosu trebale bi postojati određene granice preko kojih niti muškarac niti žena ne bi trebali prelaziti.

Pet najčešćih znakova koji pokazuju da ti je u odnosu postalo malo previše ugodno otkrivamo ti u nastavku. Želiš li da vaša veza i dalje bude romantična i ispunjena strašću, pokušaj izbjeći takvo ponašanje.

Obavljaš nuždu s otvorenim vratima

Iako mnogim parovima obavljanje nužde s otvorenim ne predstavlja nikakav problem, stručnjaci za veze tvrde da je to samo jedna u nizu stvari koji vezi oduzimaju intimnost. Želiš li zadržati strast u odnosu, zatvori vrata prije obavljanja nužde. To su situacije koje iziskuju privatnost.

Image
Foto: Unsplash

'Puštaš vjetrove' pred partnerom

Iako neke studije tvrde kako je puštanje vjetrova pred partnerom zapravo pokazatelj sretne veze, ova je navika prilično odvratna pa je radije izbjegavaj. To je stvar pristojnosti, a želiš li ostati dama u očima svog muškarca – pokušaj ne puštati vjetrove dok si u njegovom društvu.

Image
Foto: Pexels

Nosiš rastegnutu odjeću

U redu je ponekad biti u rastegnutim trenirkama ili velikim bapskim gaćama, no takva odjeća ne bi ti trebala biti baš svakodnevni outfit. I udobna odjeća može biti seksi. Želiš li zavesti svog partnera, radije odjeni nešto pristojno u čemu ćeš se osjećati senzualno i zavodljivo Ako ne radi njega, onda radi sebe. Nije važno nosiš li šminku ili ne, ali pobrini se da izgledaš uredno. Muškarce odbijaju neuredne žene koje ne brinu o svom izgledu.

Image
Foto: Pexels

Ne pereš si zube

Odlazak u krevet s neopranim zubima grozna je navika, a osim što odbija partnera, ujedno je i loša za zdravlje. Bez obzira na to koliko si umorna, nemoj preskakati pranje zubi. U krevet bi uvijek trebala leći s čistim licem i opranim zubima.

Image
Foto: Pexels

Pokazuješ mu se u najgorem izdanju

Posljednja, ali ne i manje važna stvar koja može negativno utjecati na odnos je loše ponašanje. Svatko od nas može imati loše dane, no oni ne bi trebali postati svakodnevna navika. Ako si se toliko opustila pred partnerom da si doslovno prestala filtrirati svoje ponašanje, riječ i postupke, to je vrlo loš znak. Partner ti ne bi trebao biti emocionalna 'vreća' za udaranje. Iskrena i otvorena komunikacija najbolji je način za rješavanje problema.

Image
Foto: Pexels