Frajerologija

Tri stvari po kojima te muškarac procjenjuje na prvom spoju

Prvi izlazak je uzbudljiv, ali i nevjerojatno stresan događaj. Silno se trudimo ostaviti dobar prvi dojam - i zato je jako mudro znati na što ON obraća najviše pažnje - kako spoj ne bi bio prvi - i posljednji

pexels-cottonbro-4694315.jpg
Foto: Pexels

Uspjelo je, frajer koji ti se sviđa pozvao te na prvi spoj - ali zapravo izazov sada tek počinje. Prvi date je tvoja prilika da mu pokažeš koliko si duhovita, pametna i zabavna osoba - baš onakva kakva mu treba. Naravno, sve to stvara veliki pritisak i ponekad nije lako ostati prirodan i pokazati svoju najbolju stranu. Kad smo na prvom izlasku razumljivo je da nas osoba s druge strane stola prosuđuje- bilo svjesno ili podvjesno.

shimmer fallback

Imajući sve to na umu, prvi spoj može biti super zabavan, ali može ispasti i potpuna katastrofa. No, bez obzira na ishod, priprema za prvi spoj s novim muškarcem uvijek je uzbudljiva - pitaš se što odjenuti, o čemu razgovarati i hoće li ti se on uopće svidjeti jednom kad ga malo bolje upoznaš? I dakako, voljela bi znati što se odvija u njegovoj glavi dok te gleda s tim zagonetnim smiješkom. Pa, mi ćemo ti otkriti na što muškarci doista obraćaju pažnju dok ste prvi put skupa vani:

Ima li iskrica?

Prije je dating scena izgledala ponešto drugačije, obično smo barem donekle poznavale frajera s kojim ćemo izaći - bilo da je bio iz istog društva ili kolega s posla. Danas, kad mnogi od nas posežu za raznim dating aplikacijama i platformama, osobu prvi put vidimo uživo tek kada skupa izađemo. Zato muškarci odmah koriste tu priliku i nastoje detektirati frcaju li među vama iskre. Da bi s njegove strane ovo bilo moguće, bitno mu je da si mu fizički privlačna - i zato će najprije promotriti tvoje lice - i usporediti ga s licem koje je vidio na tvojim profilnim fotkama. Također, bez sumnje, obratit će pažnju i na tvoje tijelo i na ono što si odjenula - ali više kako bi dobio generalno sliku.

shimmer fallback

Koliko se smiješ - i koliko pričaš

Muškarcima će jedna od presudnih stvari na prvom spoju biti tvoj osmijeh, koji će željeti vidjeti što češće. Naime, ako se žena mnogo smiješi, to muškarcu pokazuje da joj je ugodno i da je opuštena u njegovom društvu. Vrednuje se i smisao za humor- jer nema ništa bolje od žene koja je istovremeno duhovita i koja cijenu dobru (mušku) šalu. Također, muškarac će primijetiti kako teče vaš razgovor - ukočenost i duge zastrašujuće pauze neće biti dobar znak. I na kraju, muškarac dakako želi znati sve o tebi, ali također mu je bitno da pokažeš interes za njegov život, umjesto da bez prestanka pričaš o sebi.

shimmer fallback

Tvoj način vs. njegov način

Vjerovala ili ne, muškarac će te prosuditi i prema tome kako se odnosiš prema konobaru, jesi li došla na vrijeme i nudiš li se platiti barem svoje piće ili automatski očekuješ da on časti. Jednostavno rečeno, pokušat će 'ubrati' način na koji funkcioniraš i iz tog malog predloška saznati više o tebi kao osobi. Ključno je ovdje da budeš što prirodnija - jer želiš mu se svidjeti baš onakva kakva jesi - u protivnom ti ni ne treba.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.