Brutalno iskreno

Njegova strana kreveta: Muškarci otkrili 10 stvari koje ženu čine 'dobrom' u krevetu

Želiš poboljšati vaš seksualni život? Doznaj koje te to stvari frajeri zaista obožavaju kad je u pitanju seks

pexels-andrea-piacquadio-3756352.jpeg
Foto: Pexels

Seks je prilično osjetljiva tema, a i žene i muškarci često se boje otvoreno govoriti o svojim željama i maštarijama u krevetu jer se brinu što će o tome misliti njihov partner.

Image
Ljubavni život

Jesi li znala? 5 stvari koje trebaš napraviti nakon seksa

Kad je riječ o tome što muškarci zapravo žele u krevetu, u društvu su prisutni brojni klišeji. Ipak, činjenica je da frajeri vole samopouzdane žene koje znaju što žele. O tome su provedene i brojne studije i ankete, a istraživači su došli do zanimljivih rezultata.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Želiš li iznenaditi svog muškarca i malo začiniti vašu seksualnu rutinu, u nastavku doznaj kojih te to 10 stvari čini apsolutno neodoljivom u krevetu.

Pokaži entuzijazam

Ne postoji ništa gore od žene koja samo leži i čeka da muškarac sve 'odradi' sam tijekom seksa. Time mu zapravo pokazuješ da uopće nisi zainteresirana. Želiš li da oboje uživate u seksu, pokaži malo entuzijazma i želje za akcijom.

shimmer fallback

Povremeno preuzmi kontrolu

Ne moraš uvijek biti dominantna u krevetu, no frajeri vole kada žene povremeno preuzmu kontrolu pa imaj to na umu.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Zapamti da je komunikacija ključna

Otvorena i iskrena komunikacija ključna je za dobar seksualni život. Želiš li uživati u seksu i doživjeti orgazam, onda moraš reći partneru što želiš. On će vrlo rado ispuniti sve tvoje maštarije.

shimmer fallback

Poslušaj i njegove želje

Nemoj se uvrijediti ako ti on kaže da nešto napraviš drugačije kada se seksate. Svatko u krevetu ima drugačije potrebe pa uzmi u obzir njegove želje.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Nemoj paničariti ako mu nije do seksa

Mnoštvo je faktora koji mogu umanjiti seksualni nagon kod muškaraca pa nemoj paničariti ako on nije raspoložen za seks. To nije zato jer mu nisi privlačna ili jer misli da nisi dobra u krevetu. U društvu postoje razni stereotipi o muškarcima pa tako i onaj da su muškarci u svakom trenutku spremni na seks. To tvrdnja uopće ne drži vodu. Stres, umor ili nedostatak emocionalne povezanosti samo su neki od razloga koji mogu negativno utjecati na libido i kod žena i kod muškaraca.

shimmer fallback

I frajerima je potrebna predigra

Da bi seksualno iskustvo bilo potpuno, predigra je ključna. Ona nije važna samo za žene jer i frajeri vole malo akcije prije konačnog čina.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Nemoj zaboraviti na romantiku

Uvriježeno je mišljenje da je muškarcima stalo samo do seksa i da preziru romantiku ili bilo što povezano s emocijama. To je još jedna netočna tvrdnja. Velik je broj muškaraca kojima su romantika, emocije i zavođenje važni baš kao i sami seks.

shimmer fallback

On želi znati sve o tvojim seksualnim maštarijama

Komunikacija je ključna za postizanje zadovoljstva u krevetu, no žene se često srame pričati o svojima maštarijama vezanima uz seks. Ipak, budi hrabra i ispričaj mu sve o svojim željama jer frajeri to vole čuti. Samo mu kaži što želiš i on će se odmah baciti na 'posao'.

shimmer fallback

Pričaj prljavo tijekom seksa

Brojne studije su otkrile kako većina pripadnika muškog spola obožava kada žena tijekom seksa stenje i priča 'prljavo'. To ih nevjerojatno uzbuđuje. Samo daj mašti na volju i budi entuzijastična.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Nemoj uvijek čekati da on inicira seks

Ako ti je do seksa, nemoj samo sjediti i čekati da on nešto poduzme. Povremeno i žena treba inicirati seks. Time ćeš ga ugodno iznenaditi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.